X
    Categories: Blog

Danmarks smukkeste smykke

Hvis der findes et smykke, som på en måde samler Danmark og virkelig fortæller noget om vores land, så må det være den flotte marguerit ring fra danske Georg Jensen.

Ringen har været på markedet i rigtig mange år, og den går aldrig af mode. Den har altid været populær, og man ser dagligt piger og kvinder i Danmark, der stolt bærer deres marguerit ring på fingeren.

På den måde er ringen et af de mest populære smykker i hele Danmark – og om muligt det mest populære – og det siger også noget om, at danske piger og kvinder ser det som vores smukkeste smykke.

Du kan se den smukke marguerit ring og de øvrige flotte smykker i margueritserien fra Georg Jensen på vores side.

Klassisk, simpelt og smukt design

Den klassiske marguerit ring er den forgyldte ring med den smukke, hvide blomst med guldknop i midten, og hvor hvert enkelte hvide blad på margueritten er omridset med gul. Blomsten sidder på en stilk af guld, der er delt under ringen i to stykker, der samles til én guldring på bagsiden.

Det er et virkelig smukt design, der er meget unikt, tidsløst og altid et klassisk valg til den moderne kvinde.

Der findes også en marguerit ring i sølv med hvide blade, ligesom den også findes med sorte blade. De er alle smukke og meget forskellige, men fælles er det tidsløse design, der gør den til Danmarks mest populære ring.

Inspireret af den danske nationalblomst

Vidste du, at den danske nationalblomst faktisk er margueritten? Det er denne blomst, der er et symbol på Danmark, og som Georg Jensen lod sig inspirere af i denne serie af smykker.

Den danske dronning, Margrethe II, modtog en helt særlig version af den fine ring, da hun kom til verden og på den måde er marguerit ringen virkelig et kendt symbol. På engelsk hedder margueritten Daisy, og dette navn er ringen og smykkeserien også kendt for.

Du går altså aldrig galt i byen med den smukke Daisy ring fra Georg Jensen. Den er et symbol på Danmark, der har spredt sig internationalt også.

admin:
Related Post