X
    Categories: Blog

E-cigaretter er populære

E-cigaretter er rigtig populære. Mange ryger e-cigaret fremfor almindelige cigaretter. Derfra kommer også den kendte formulering e-smøg. Det er meget sundere at ryge e-cigaretter fremfor almindelige cigaretter. Når man ryger e-cigaret fremfor cigaretter, kaldes det at ”dampe”. Det er jo ikke noget nyt, at rygning er rigtig skadeligt for helbredet. Når man har røget i mange år, eller hvis man ryger, men ens krop ikke accepterer det og giver dig ubehag, så vil du gerne kunne stoppe. Det er dog ikke nemt, da rygning er dybt vanedannende både fysisk og psykisk. E-cigaretter er rygning uden alle de kræftfremkaldende stoffer, og er derfor et glimrende alternativ til dig, der gerne vil stoppe med at ryge, men har rigtig svært ved det. Køb en e-cigaretog start dit rygestop.

Mere om fordele ved e-cigaretter frem for almindelige cigaretter

Ved indånding af en e-cigaret produceres der vanddamp. Vanddamp er i modsætning til almindelig rygning, hvor der ryges tobak, fuldstændig uskadeligt. Dette alene udgør et meget sundere alternativ. Ved brug af en e-cigaret undgår du altså tobak, og de skadelige stoffer der kommer heraf, da e-cigaretter indeholder en væske, der danner damp. Da der udelukkende dannes damp ved brug af e-cigaretter, bliver dine tænder og fingre heller ikke misfarvet som kan være tilfældet ved tobaksrygning. Ved køb af en e-cigaret har du også mulighed for at gøre en ende på din nikotin-afhængighed. Du kan vælge væske til din e-cigaret enten med eller uden nikotin, og hvis du vælger med nikotin, kan du selv bestemme styrken. Du kan dermed trappe ned i dit eget tempo, og dette er samtidig med, at du bevarer oplevelsen af, at du stadig ryger.

Sådan fungerer en e-cigaret

En e-cigaret består af fire komponenter:

  1. Et batteri
  2. En atomizer
  3. Et filter/mundstykke
  4. E-væske

Batteriet sørger for strøm til den såkaldte atomizer. Atomizeren varmer væsken op og bliver til damp, når du inhalerer. Ved køb af en e-cigaret medfølger der en oplader, så du kan oplade batteriet til e-cigaretten. Hvis du har overvejet at købe en e-cigaret eventuelt for at stoppe med at ryge tobak, så er der mange fordele ved det!

admin:
Related Post