Fordele og ulemper ved et brystløft
Et brystløft er en plastikkirurgisk operation, der løfter brysterne, så de igen får et mere ungdommeligt udseende. Mange kvinders bryster begynder at hænge og se mere og mere slappe ud, jo ældre de bliver. Dette er helt naturligt, fordi alderdom gør at brysterne mister elasticitet og volume. Nogle kvinder oplever også at deres bryster hænger mere end normalt efter amning. Dette kan et brystløft rette op på. Hos Agata Privathospital har de læger, der har specialiseret sig i brystløft behandling og mange andre plastikkirurgiske behandlinger. Dette privathospital sætter en ære i at være ærlige overfor deres patienter, og derfor gør de fordelene og ulemperne tydelige, så patienterne kan træffe en god beslutning. Derfor får du her nogle af fordelene og ulemperne ved et brystløft.
Fordele ved et brystløft
En af fordelene ved et brystløft er at man ikke anvender implantater, som man gør ved en brystforstørrelse. Derfor er der ikke nogen risiko for at kapseldannelse, som kan opstå når man bruger silikoneimplantater. Brystløft giver derfor et ungdommeligt resultat, uden at det ser unaturligt ud. I forbindelse med et brystløft kan man også flytte brystvorterne, så de placeret et sted, der ser naturligt ud på de “ny” bryster. Et brystløft er en god mulighed for at gravide kvinder kan få deres smukke krop tilbage, og dermed måske genfinde lidt selvtillid. Det er også en god mulighed for kvinder, der oplever, at deres bryster begynder at hænge mere end andre jævnaldrende kvinder oplever.
Ulemper ved et brystløft
Et af ulemperne ved et brystløft er, at kroppens naturlige aldring ikke kan stoppes, så med tiden vil brysterne alligevel begynde at hænge og se slappe ud. Resultatet er dog nogenlunde konstant i lang tid, medmindre du ændre vægt, f.eks. Ved at tage meget på eller tabe meget. Derudover kan graviditet også ændre resultatet, så denne behandling egner sig bedst til kvinder, der ikke forventer at få flere børn. Resultatet påvirkes også af patientens livsstil. Derfor ses de bedste resultater på patienter med en BMI på under 30, og på patienter, der ikke ryger og ændre vægt, samt patienter der motionere og spiser en varieret kost.