X
    Categories: Blog

Giv dine gamle møbelklassikere nyt liv

Mange af de gode danske klassikere er gamle kendinger, der har stået i hjemmene landet over i mange år. Nogle af dem er blevet godt brugt og forsvinder lidt hen blandt alle de moderne og nye møbeldesigns, vi har taget til os. For at give de gamle møbelklassikere nyt liv, kan det være en idé at købe nye hynder til dem. Nogle af de møbelklassikere, I har stående, har måske aldrig haft en hynde, men alligevel kunne man overveje, om det ville give et frisk pust til et gammelt møbel. I dag er der heldigvis et stort udbud af firmaer, der laver hynder efter mål til lige netop den møbelklassiker, som du har stående!

Køb brugte møbelklassikere

Eftersom det er muligt selv at give liv til de gamle klassikere, kan det være en idé at købe dem brugt for at spare penge. Du kan ofte være heldig at finde fine gamle designermøbler på loppemarkeder, onlineauktioner eller salgsgrupper på de sociale medier. Blandt andet på Facebooks markedsside er det muligt at finde mange af de gamle danske klassikere til skarpe priser. Når du har købt et designermøbel brugt, kan det være en god idé at ”spice” det brugte møbel op med en ny læderhynde, der giver en god kontrast til det gamle design. På den måde får du din designklassiker præcis, som du ønsker den!

Hvad skal du være opmærksom på, når du køber brugte møbelklassikere

Når du køber brugte møbelklassikere, er der nogle ting, du bør være opmærksom på. Der findes mange designermøbler, men også mindst lige så mange kopier. Det er derfor vigtigt, du holder dig for øje, at det er de ægte klassikere og ikke den sammenlignelige kopi, du får fat i. Er varen urealistisk billig, er det som oftest en kopi eller endnu værre en stjålet vare! Hvis du er i tvivl, om du er kommet hjem med den ægte vare, kan det være en idé at få møblet tjekket af en vurderingsekspert. Husk også altid at tjekke, at stoleryggen er fast og ikke giver sig mere, end den bør!

admin:
Related Post