X
    Categories: Blog

Guide: Find sommerens havemøbel trends

Nu er det forår og sommeren står på klem. Det er derfor også nu at man skal til at overveje om man skal investere i nogle nye havemøbler så man kan blive klar til en (forhåbentlig) dejlig solskinsrig dansk sommer. Men det kan være svært at navigere rundt i hvilke havemøbler man skal købe, så derfor har vi lavet en lille guide til hvilke slags havemøbler man eventuelt kunne vælge at pryde sin terrasse med i sommeren 2020.

Bliv inspireret af 60’erne med marguerit havesættet

1960’erne er et årti med mange spændende møbler – og et af dem som har fundet sin plads tilbage i de danske haver i dette årti, er det klassiske og smukke marguerit havesæt. Marguerit havesættet er et rundt bord i flot og tidsløst teak træ som er designet af Ankjær Andreasen der med sit klassiske, stilrene og hyggelige design har gjort marguerit-bordet til en klassiker indenfor havemøbler. Der er ingen tvivl om, at dette havesæt bliver sommerens helt store hit – præcis som det var i 60’erne.

Lounge møblerne er stadig populære

Lounge møblerne er stadig meget populære i det danske hjem – og med god grund! De er først og fremmest enormt behagelige og bløde at sidde i, og på den måde er de perfekte til de solbeskinnede morgener i sommerperioden. Derudover er havemøbelsættene oftest lavet af materialet polyrattan som kan holde til lidt af hvert i løbet af sommeren og som samtidig er vedligeholdelsesfrie. Alt i alt er loungemøbler til haven både behagelige at sidde i og pynter på enhver terrasse!

Få picnic-stemning med borde og bænke sæt

Borde og bænke sæt giver en hyggelig picninc agtig stemning til terrassen, og i takt med at populariteten for det autentiske look virkelig vinder ind, så har borde og bænke sæt virkelig også potentiale til at blive den nye trend indenfor havemøbler.

Hvis du skal finde yderligere inspiration til hvilke havemøbler du kunne tænke dig at få ude i haven, så gå endelig ind på Havemøbelshoppen, hvor der er et enormt stort udvalg af havemøbelsæt til rigtig gode priser. De er eksperter i havemøbler og står altid klar til at rådgive dig.

admin:
Related Post