X
    Categories: Blog

Kreatin virkning

Du har sikkert hørt om kreatin, men hvad er det? Kreatin er et aminosyre-lignende stof, der findes i mange af kroppens celler. Du kan f.eks. supplere din kost med kreatintilskud i form af kreatin pulver for at være sikker på, at du får den kreatin, som du har brug for. Men hvorfor skulle du dog gøre det? Kreatins virkning er især effektiv for dig, som træner meget og er et aktivt menneske. Hvis du træner meget, eller ligefrem dyrker ekstrem sport, går du stensikkert også meget op i udholdenhed og muskelopbygning, og det er blandt andet her, at kreatin pulver kan være nyttigt for dig.

Køb kreatin – øg din muskelopbygning

Kreatin findes i høj grad i kroppens muskler, og det produceret naturligt i vores krop i mindre omfang. Hvis du f.eks. træner rigtig meget, så kan der med kreatin som så mange andre stoffer, være behov for supplering. Ét gram kreatin bliver naturligt produceret i kroppen hverdag og resten kommer fra kosten. Kreatin bliver produceret i vores muskler, og det gør det også hos dyr. Hvis du vil have godt med kreatin gennem din kost, skal du derfor spise godt med kød og fisk. Vegetarer og veganere vil derfor naturligvis typisk have en lavere koncentration af kreatin i deres krop, så få købt noget kreatin pulver og få det maksimale ud af din træning!

Suppler din kost med kreatin pulver

Der er mange fordele ved kreatin supplering i din kost, især for dig der er sportsmand. Kreatin giver energi til musklerne, så du får en intens og effektiv træning, samt kreatin hjælper dine muskler med at restituere efter en hård træning. Det vil sige, at du vil kunne mærke, at du ikke er så øm efter træning, som du er vant til. Hvis du har lav fedtproducent, kan kreatin sikre, at træning ikke blot tager yderligere af dine fedtdepoter. Hvis du overvejer at købe kreatin, så overvej først nøje, hvad dine mål er, og hvad du ønsker at få ud af et eventuelt kosttilskud som kreatin, før du starter. Der er mange forskellige kosttilskud derude som måske ville give mere mening for dig.

admin:
Related Post