X
    Categories: Blog

Mindeværdige idéer til konfirmationen

Konfirmationen er en begivenhed, som markerer overgangen fra barn til ung voksen, og det er en begivenhed, som skal fejres med stil og sjov. Hvis du planlægger en konfirmation, er der masser af sjove og mindeværdige ideer, du kan overveje. Her er tre forslag, som kan hjælpe dig med at få en fantastisk fest!

Photobooth

En photobooth er altid en sjov måde at underholde dine gæster på og skabe nogle mindeværdige billeder. Du kan opstille en baggrund med rekvisitter, som passer til konfirmationens tema, og lade gæsterne tage billeder med deres telefoner eller med et kamera. Du kan også lave en scrapbog, hvor gæsterne kan klistre deres billeder ind og skrive en lille besked. Det vil være en sød og personlig måde at huske dagen på. Det er en fantastisk idé til både konfirmationen, men også til bryllupper, sommerfester og meget andet.

Isvogn fra Kalles Kaffe

En isvogn fra www.kalles-kaffe.dk er en lækker og forfriskende måde at servere dessert på, til jeres konfirmationsfest. En isvogn kan tilpasses til ethvert tema eller farveskema, og der tilbydes typisk en bred vifte af forskellige smagsvarianter og toppings.

Lad dine gæster vælge deres egen is og tilføje forskellige toppings, som chokoladesovs, flødeskum og friske bær. Det vil ikke kun være en sød afslutning på måltidet, men også en sjov og interaktiv oplevelse for dine gæster. Dette er særligt en succes i årets varmere måneder.

Alternativer til isvognen kan også være en isscooter, eller andre typer, som en kaffescooter eller en øl-scooter. Kalles kaffe er en af de danske leverandører, som har mange års erfaring med ovenstående. Tag et kig på deres hjemmeside for inspiration!

Quiz 

En quiz kan være en sjov og underholdende måde at engagere dine gæster på. Du kan lave spørgsmål, som relaterer til den konfirmeredes interesser eller hobbyer, og give præmier til vinderne. Det kan også være en god idé at inddrage gæsterne i quizzen ved at lade dem deltage i hold og konkurrere mod hinanden.

Uanset hvilke ideer du vælger til din konfirmation, er det vigtigt at huske på, at det er en tid til at fejre og skabe minder med dine venner og familie. Ved at tænke kreativt og have det sjovt vil du skabe en konfirmation, som vil være et minde for livet. God fornøjelse med festen!

admin:
Related Post