X
    Categories: Blog

Mobilhegn

Mobilhegn er en type af midlertidige hegn, der typisk anvendes til afspærring af byggepladser, events, festivaler og lignende. Disse hegn er nemme at sætte op og nemme at tage ned igen, og de kan flyttes og genbruges flere gange. 

Vælg det rette mobilhegn

Mobilhegn findes i forskellige materialer og typer, og de kan være varierende i størrelse, afhængigt af anvendelsesområdet. Uanset om du leder efter mobilhegn i den bedste kvalitet, er det godt at vide hvilke typer der findes.

I denne artikel vil vi derfor se nærmere på forskellige typer af mobilhegn, herunder varmgalvaniseret mobilhegn, sendzimirgalvaniseret mobilhegn, mobilhegn i trykimprægneret træ, sikkerhedshegn i plastik, mobilhegnselementer med profilerede stålplader i forskellige farver, lette afspærringer til indendørs brug og andre typer af hegn.

Typer af mobilhegn

Varmgalvaniseret mobilhegn er fremstillet af stål, der er varmgalvaniseret for at beskytte mod korrosion og rust. Dette hegn er velegnet til udendørs brug, da det er meget holdbart og kan modstå de fleste vejrforhold. Varmgalvaniserede mobilhegn fås i forskellige størrelser og kan monteres med forskellige typer af fødder og hjul for at gøre det nemt at flytte og genbruge.

Sendzimirgalvaniseret mobilhegn er også fremstillet af stål, der ligeledes er sendzimirgalvaniseret for at beskytte mod rust og andre former for slitage. Dette hegn er lidt billigere end varmgalvaniseret mobilhegn og er derfor velegnet til midlertidige projekter, hvor budgettet er en vigtig faktor. Sendzimirgalvaniseret mobilhegn er også tilgængelige i forskellige størrelser og kan monteres med forskellige typer af fødder og hjul for nem flytning og genbrug.

Mobilhegn i trykimprægneret træ er fremstillet af træ, der er behandlet med en trykimprægneringsproces for at forhindre forrådnelse og angreb fra skadedyr. Dette hegn er velegnet til udendørs brug og giver en mere naturlig æstetik end stålhegn. Mobilhegn i trykimprægneret træ er, ligesom de andre typer hegn, også til at få fat på i forskellige størrelser.

Sikkerhedshegn i plastik er lavet af en speciel type plast, der er meget holdbar og kan modstå de fleste vejrforhold. Dette hegn er let og nemt at opsætte, og det kræver minimal vedligeholdelse, ligesom at det er utrolig nemt at nedtage igen. Sikkerhedshegn i plastik er velegnede til midlertidige projekter, hvor sikkerhed er en vigtig faktor, som f.eks. til afspærring af farlige områder på en byggeplads eller ved et event.

admin:
Related Post