X
    Categories: Blog

Udnyt din boligs plads med et indbygget klædeskab og bogreol

Mangler du opbevaringsplads i dit hjem? Vil du gerne udnytte din boligs kvadratmeter til fulde, men på en stilfuld måde? Hvis du kan nikke genkendende til begge spørgsmål, bør du overveje at investere i et indbygget skab. Et indbygget skab kan i princippet rumme alt det, du mangler plads til. Det er derfor lige meget, om du mangler et indbygget klædeskab til alt dit tøj og dine sko, eller om du har brug for en ekstra reol til alle dine bøger i stuen. Hos Klassiq i Danmark kan du helt sikkert finde den rette løsning for dig og din bolig.

Indbygget klædeskab til dine behov

Et indbygget klædeskab er en smart, funktionel og flot løsning, hvis du mangler plads i soveværelset. Skabet bliver fremstillet efter mål af en professionel snedker. Det betyder, at du får et produkt lavet af træ af høj kvalitet. På den måde er du sikker på, at skabet kan holde i mange år fremover. Samtidig er det også helt unikt, fordi skabet er tilpasset til lige præcis din bolig og dine ønsker. Ingen har dermed et skab magen til. Ud over at være unikt og designmæssigt flot udnytte et indbygget klædeskab samtidig også pladsen i dit hjem. Det er smart, hvis du i forvejen ikke har meget plads at gøre godt med, men skabet bliver også på en anden måde en integreret del af dit hjem.

En smart indbygget bogreol

Ligesom et indbygget klædeskab kan en indbygget bogreol fra Klassiq hjælpe dig med at udnytte din boligs plads på en god måde. En snedkerfremstillet bogreol giver dit hjem et personligt præg og ser flot ud på endevæggen i stuen. Samtidig får du mere opbevaringsplads og et interiør, der kan holde i mange år fremover. Hvis du ikke har en hel væg til reolen, kan du også tænke mere kreativt. En indbygget bogreol kan nemlig være alle steder. For eksempel:

  • Under trappen
  • I et ubrugt hjørne
  • I skunke

Mulighederne er mange. Det kommer an på, hvor du har plads og behov for den.

admin:
Related Post