X
    Categories: Blog

Vælg billige terrassebrædder og skab drømmeterrassen for en slik

Terrassebrædder med sol og træer i baggrunden.

Til en ny terrasse hører naturligvis lange, brede terrassebrædder i rustikt træ i smukke, naturlige nuancer. Men den slags koster jo mange penge – tænker du måske? Men sådan behøver det ikke at være. Du kan sagtens lave din nye terrasse i smukke terrassebrædder uden at betale en masse. Følg blot de simple råd i denne guide og du vil opleve, at livet som terrasseejer slet ikke behøver at være så dyrt. Der findes nemlig et stort udvalg af terrassebrædder på markedet, og i blandt dem findes der terrassebrædder til enhver pengepung.

Gå efter de billige træsorter

Når du er på udkig efter terrassebrædder, vil du hurtigt opdage, at der er et væld af forskellige træsorter at vælge imellem. Du kan både finde eksotiske træsorter, som ofte er lidt dyrere, eller du kan gå efter de billige, danske udgaver. Ofte er træsorter som eg, lærk og bøg billige trætyper, som også er både holdbare og solide, hvis du giver dem, den rigtige træbeskyttelse. Der er altså stor forskel på træsorter, og her kan det betale sig at gå efter de lokale.

Trykimprægneret træ holder i længden

Et andet billigt alternativ er trykimprægnerede terrassebrædder. Når træet er trykimprægneret har det ofte en lang levetid og det kræver blot, at du behandler det cirka hvert andet år. Hvis du gør det, kan terrassebrædderne holde i op til 25 år.

Billige terrassebrædder? Kom langt med grundig vedligeholdelse

Et andet vigtigt tip, hvis du gerne vil have en billig terrasse, er at sørge for at vedligeholde dine terrassebrædder. Når du sætter dig ind i hvilken type vedligeholdelse, dine terrassebrædder kræver, vil det spare dig mange penge i fremtiden. Når du sørger for at vedligeholde og behandle din terrasse, så skal du ikke bruge penge på at udskifte terrassebrædderne. Terrassebrædder kan nemlig holde i rigtig mange år med den rette vedligeholdelse.

admin:
Related Post