X
    Categories: Blog

Den årlige tur til tandlægen

Jeg har – 7,9,13 – aldrig haft nogle huller i mine tænder. Det hænger måske sammen med jeg går meget op i, at børste mine tænder grundigt og det har jeg altid gjort. Det er selvfølgelig ikke en garanti, for man ikke kan få et hul, men det hjælper helt sikkert. I og med jeg, ifølge min tandlæge, har flotte tænder, går jeg kun til tandlægen en gang årligt. Det passer mig umiddelbart godt, for det første er det jo ikke gratis, at gå til tandlægen og for det andet har jeg lidt tandlægeskræk.

Det er egentlig lidt mærkeligt jeg lider af tandlægeskræk, når jeg ikke har haft nogle dårlige oplevelse hos tandlægen nogensinde. Men jeg er ikke super tryk ved tanken om, en tandlæge sidder med alle mulige remedier inde i min mund. Derfor har jeg altid været meget omhyggelig med mit valg af tandlæge. Jeg har ikke noget imod, at skulle køre 20 minutter i bil for at komme til min tandlæge, hvis det er en klinik hvor jeg føler mig i gode hænder. Derfor har jeg valgt en tandlæge i Ringsted, selvom jeg bor i Sorø.

 

En tandlæge jeg har tillid til

Martin Åside, som er min tandlæge i Ringsted, er uden tvivl den bedste tandlæge i midtsjælland, ud fra mine erfaringer. De er meget professionelle og har en meget uformel tone i klinikken. Jeg har tidligere været tilknyttet flere andre klinikker rundt omkring på sjælland, grundet jeg har flyttet meget. Derfor har jeg også noget til at understøtte min påstand med, og jeg har kun rosende ord tilovers for Martin Åside.

Fra første gang jeg satte mine ben hos Martin Åside, følte jeg mig tryg, hvilket er en ting jeg værdsætter ekstremt meget. De er vant til at arbejde, med patienter der har tandlægeskræk, det er man ikke i tvivl om. De er gode til, at holde en opdateret undervejs omkring, hvad de gør og hvorfor de gør det. Så der er ikke noget indgreb, der kommer bag på en. Hvis man har brug for en lille pause eller lignende, har de fuld forståelse, det sætter jeg pris på. Jeg vil ikke påstå jeg ligefrem glæder mig til jeg skal til tandlægen, men det er bestemt blevet nemmere for, mig at gå til tandlægen end det tidligere har været. Så går du og har det på samme måde som jeg, måske endda værre, så vil jeg anbefale du giver, min farvorit klinik en chance. Det er muligt du ikke bor lige i området, men der er super gode parkeringsfaciliteter og klinikken ligger kun 5-10 minutters gågang fra både bus og tog.

 

admin:
Related Post