X
    Categories: Blog

Events hos Formula Auto kan anbefales!

Underholdning i verdensklasse

Hos Formula Auto i Allerød sørger de for underholdning i verdensklasse. Hvis du er en af de heldige ejere af enten er Ferrari eller Maserati luksusbil, så kan jeg stærkt anbefale dig til at møde op til en af de events som virksomheden holder. Har du en drøm om at komme ud at testkøre bilen på en bane eller har du en drøm at se Formula 1 og hurtige racerbiler?

Formula Auto er meget mere end bare leasing. Virksomheden sørger også for at kunderne kan komme til events både i Danmark og i udlandet. Her kan du teste acceleration og hvor god du er til at styre en hurtig bil på en udfordrende bane. Du kan køre på professionelle baner kombinerede med teknisk service, instruktører og prøvekørsel fra mindst en bilmodel fra Formula.

White hell

Man forbinder ofte Ferrari med sol, sommer og godt asfalt, men med eventet White Hell kan du opleve vintersport. I det nordlige Finland der finder vi Lapland, her kan du få køreglæde på ny måde, eventet afholdes i 3 dage og der er fuldt skema fra morgen til mørke. Eventet er en kombi mellem god underholdning, lækker mad, kold øl og varmt sauna. Desuden kan du opleve køreaktiviteter, snescootersafari og at køre på hundeslæde. Det er et fantastisk event der er sat sammen i det nordlige Finland.   

Geneva International Motor Show

Vil du opleve en udstilling og messe i Schweiz? I marts får du tjansen at komme med til et spændende Motor Show i Genenva i Schweiz. Du får lov til at være med til at se hvad fremtiden har at byde på og se en masse flotte luksusbiler. Ydermere er der også verdenspremiere på programmet i år.

F1

I april afholder Formula Auto en hyggeaften for kunderne, hvor der er mulighed for at se F1 Grand Prix på storskærm, få gratis eftersyn af din bil og gode tilbud fra værkstedet. Teknikkerne vil se på din bil og give særligt gode tilbud på både tekniske og kosmetiske udfordringer du har med din bil.

Track & Test

I maj afholdes der et event i Hungaroring, der ligger 25 km fra Budapest. Her er mulighed for at se nyheder fra både Maserati og Ferrari og testkøre disse. Der bliver banekørsel på to forskellige baner og så kommer der professionelle instruktører forbi.

Kom med til events hos Formula Auto

For at komme til Formulas events, skal du tage kontakt med Formula Auto for bestille plads til eventerne. Du har meget at glæde dig til.

admin:
Related Post