X
    Categories: Blog

Alt i trommer og tilbehør hos Drumlimousine

Er du en nybegynder på trommer og mangler udstyr? Eller er du måske erfaren eller ligefrem professionel trommeslager og ønsker det bedste af det bedste udstyr på markedet? Så er Drumlimousine i den grad shoppen for dig. På www.drumlimousine.dk kan du finde alt i trommer og tilbehør til trommer. Dette inkluderer håndlavede trommesæt og trommer, hvis dette har interesse, men også for eksempel bækkener, udstyr til børn og eltrommer.

Uanset hvad du står og mangler indenfor trommer, så kan Drumlimousine helt sikkert hjælpe dig med deres store udvalg og deres evner indenfor produktion af håndlavede trommesæt og trommer.

En tromme er ikke bare en tromme

Hvis du er erfaren trommeslager, så ved du, at der er stor forskel på lyden afhængig af, hvilken tromme man sætter sin lid til. Hos Drumlimousine er de også klar over dette, og hvis du ønsker at få håndlavet et trommesæt til dine præferencer, så kan dette trommesæt blive håndlavet i for eksempel præcis den træsort, som du ønsker. Den træsort, som en tromme er produceret i, kan have stor indflydelse på lyden og selvfølgelig det overordnede design. Det er dog ikke kun trommesæt, som Drumlimousine tilbyder håndlavet fra bunden af, men det er også de enkelte trommer, der skal til for at udgøre et sæt.

Hvis du ønsker højeste kvalitet og moderne design til dit trommesæt, så er det Drumlimousine og deres evner, som du skal sætte din lid til.

Drumlimousine har håndlavet trommesæt til store kunstnere

Drumlimousine har styr på sit kram, når det kommer til håndlavede trommesæt og deres lyd og udseende. Dette kommer især til udtryk, når man tjekker deres lange liste af mange danske og internationale kunstnere ud, som de har produceret trommesæt til.

På deres hjemmeside er det muligt at se videopræsentationer, hvor nogle af disse professionelle kunstnere spiller på deres trommesæt fra Drumlimousine. Disse videopræsentationer viser trommesættet og dets funktioner i brug samtidig med, at de kan fungere som en guide for folk, der er ved at lære at spille trommer. De kan naturligvis også bruges som guides for folk, der er meget entusiastisk omkring trommespil.

admin:
Related Post