X
    Categories: Blog

De bedste mountainbike brands

Er du på udgik efter en ny mountainbike eller måske din første mountainbike? Det kan være en jungle, at finde rundt i alle de mange forskellige mountainbike brands. Mange mountainbike cyklister går faktisk utrolig meget op i brandet af deres cykel. Det er vigtigt, at det er et brand med en god historie og nogle gode værdier. Her får du overblikket over nogle af de mest populære mountainbike brands i Danmark. 

Trek mountainbike

Cykelproducenten Trek udvikler nogle af de bedste mountainbikes i verden. Cykelfirmaet fra Wisconsin i USA blev først kendt for sine racercykler, der blandt andet blev cyklet af Lance Armstrong til Tour de France. I dag har de dog også kæmpet sig op til en plads blandt de bedste brands for MTB cykler. Du kan købe en Trek mountainbike i flere forskellige prisklasser, der både er idéelle for begyndere og for teknisk avancerede cyklister. 

Giant mountainbike

Udover Trek, så er Giant også en vigtig spiller i markedet for MTB cykler. Med egne fabrikker, producerer det taiwanesiske firma faktisk cykler for mange af verdens førende cykelbrands. Giants MTB cykler har opnået stor annerkendelse blandt mountainbikere og fås ofte til meget kompetitive priser. For mange mountainbikere er Giant blevet go-to brandet. 

GT mountainbike

Cykelfirmaet GT blev stiftet af Gary Turner, der var en af de første, der udvikle en BMX cykel. Det der karakteriserer GT mountainbikes er især deres hastighed og stive stel. GT mountainbikes er faktisk nogle af de hurtigste mountainbikes, du kan købe. 

Principia mountainbike

Man kan måske diskutere, om det er en af verdens bedste mountainbike brands, men i Danmark er Principia et af de mest populære MTB brands. Cyklerne bliver produceret af et af verdens ældste cykelfirmaer, HF Christiansen A/S – et dansk firma. Principia mountainbikes fås med både aluminium og carbon stel.  

Fuji mountainbike

En anden af verdens ældste cykelfirmaer et Fuji, der også er meget populært blandt mountainbikere. Firmaet blev etableret i 1899 og er opkaldt efter Mount Fuji bjerget i Japan. Fuji har blandt andet udviklet høj kvalitet full suspension mountainbikes, der er perfekte til teknisk udfordrende MTB spor.

admin:
Related Post