X
    Categories: Blog

CRM online

Går du med tanker om gerne at ville have din CRM online system. Eller har du ikke et CRM system men vil gerne have et der er online bør du kaste blikket på Skyviews CRM system. Med et online CRM system er der flere fordele der følger med. Cloud CRM er et CRM system der gemmer alt i skyen, så du kan tilgå det fra enhver computer på kloden og det gennem oplysninger med det samme så du skal heller ikke spekulere på om du får husket at tage backup af dine oplysninger, så de ikke går tabt i en excel-mappe. Det er også en fordel at dels bruge et CRM system og dels bruge et der ligger online. På den måde er oplysningerne hele tiden opdaterede når du har en internetforbindelse, som størstedelen er den civiliserede verden altid har. Alle virksomheder med mere end en ansat mener jeg bør være i besiddelse af et CRM system da kommunikation nemt kan gå tabt og omsætning er ærgerlig at miste pga. miskommunikation. Sådanne fejl kan undgås med CRMsystem og der er helt sikkert omsætning og indtjening af hente hvis man ikke ligger inde med og benytter sig af et CRM system på sin arbejdsplads

Sikkerheden med online CRM

Der er stadig bred, dog ubegrundet, skepsis om cloud-løsninger til følsomme oplysninger, men hvis der studeres de tekniske sikkerhedsforanstaltninger der er ved cloudløsninger er de oftest bedre sikrede end ved interne opbevaringssystemer, så den udprægede skepsis bør komme til skamme.

Når myten om manglende sikkerhed i skyen er fejet af vjen kan fordelene rulles ud. En cloudløsning og et online CRM gemmer ofte selv og du skal derfor ikke fokusere på at huske og gemme. Du skal ikke tage backup, til et tilfælde hvor din computer skulle bryde sammen eller gå i stykker. Med online CRM har du altid dit CRM system med dig og du kan tilgå det fra enhver computer med internetadgang. Derudover kan dit online CRM ofte snakke sammen på tværs af devices, så du er ikke tvunget til at have den bærbare med, men kan nøjes med at tage telefonen frem, hvis du blot skal tjekke op på en lille detalje.

 

 Friheden med online CRM

Det har givet en enorm frihed for mine medarbejde og jeg at komme i gang med et ordentlig CRM system og have det online. Vi skal slet ikke tænke på backup da det hele sikkert trygt og godt oppe i skyen i sikkerhed. Det er også rart at vi ikke skal gennem tingene vi laver, da systemet gør det selv. Derudover et Skyviews systemer indenfor online CRM super intuitive og lette at komme i gang med. Vi kan klart set at vi har frigivet ressourcer til andre ting og dermed blevet mere effektive ved at implementere det online CRM system, og derudover har vi heller ikke længere brug for IT-support – og hvis der skulle være noget omkring selve systemet er der dansk support tilknyttet Skyviews online CRM system, så vejledninger er ganske nem at tilgå.

admin:
Related Post