X
    Categories: Blog

Få overblik på arbejdspladsen med opbevaringsæsker

Et emne som ofte er på dagsordenen på mange arbejdspladser er stress. Det er ikke nødvendigvis fordi det er et stort problem, men det er stadig et vigtig emne at få italesat. Der er desværre mange som bliver ramt af stress og hvad endnu værre er, at det er alt for få der får den behandling de burde. En ting der i mange tilfælde kan fremprovokere stress er, at miste overblikket. Lige meget hvad du arbejder med, kan du miste overblikket. Det oplevede jeg får nogle år siden, men noget så simpelt som opbevaringsæsker var med til, at hjælpe mig tilbage på sporet. Jeg arbejder på en produktion fabrik, hvor jeg til hverdag skal holde styr på mange små dimser. Vi er leverandører til en masse forskellige virksomheder, hvorfor det er vigtigt at holde styr på de ting vi producerer og holde dem adskilt og opdelt. Det er her opbevaringsæsker kommer ind i billedet. Før i tiden havde vi ikke noget organiseret system til opbevaring af vores produkter. Det var også hovedårsagen til, at jeg mistede overblikket og gik ned med stress.

Derfor blev vi tvunget ud i, at finde en bedre løsning og den løsning viste sig at være opbevaringsæsker fra Ultraplast. Ultraplast er Danmarks førende producent af alle tænkelige plastæsker. Vi tog derfor kontakt til dem, i håb om de havde den perfekte æske til vores situation. Vi gennemgik deres plastæske sortiment og fandt frem til de rigtige opbevaringsæsker. I dag er jeg bare lykkelig for, at min arbejdsdag er blevet mere struktureret. Der er et fastlagt et system for, hvordan vi håndterer alle produkterne og hvilke opbevaringsæsker som tilhører hvilke kunder.

Struktur er den altafgørende faktor

Vejen til succes, i et arbejde som mit, er struktur i arbejdsdagen og det har jeg heldigvis fået, med hjælp fra Ultraplasts opbevaringsæsker. Det er selvfølgelig ikke på alle arbejdspladser, at en simpel opbevaringsæske kan gøre en stor forskel. Dermed også sagt, at grunden til at jeg deler denne historie med jer, ikke er fordi jeg vil have jeg til at købe en masse plastæsker til jeres arbejdsplads. Det handler om, at sprede budskabet omkring, hvordan struktur i hverdagen kan afhjælpe et problem som stress på en arbejdsplads. Om det så er struktur i forhold til, at have nogle opbevaringsæsker man kan opbevare sine produkter i. Eller om det er et nyt software program. Så handler det i bund og grund om, at række hånden ud til folk der har det svært på sin arbejdsplads.

Hvis du derimod står i en lignende situation, som jeg stod i, og tror at Ultraplasts plastæsker også kan hjælpe dig, så er det jo helt perfekt. I forlængelse af det, kan jeg varmt anbefale Ultraplast og deres æsker. I de snart to år vi har brugt dem, har vi aldrig haft problemer. Det er top kvalitet, lige meget om det er opbevaringsæsker eller nogle af deres andre plastæsker. Du kan med fordel tage et kig på deres hjemmeside, hvor du hurtigt kan danne dig et overblik over deres æske sortiment.

admin:
Related Post