X
    Categories: Blog

Den bedste alkoholbehandling i landet får du hos Behandlingscenter Søby Park

Som ædru alkoholiker så skulle jeg mene, at jeg kan tillade mig at lave ovenstående statement. Jeg har nemlig selv været igennem flere alkoholbehandlinger uden succes, indtil jeg kom til alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park. Det er over 5 år siden nu, og jeg har ikke rørt alkohol lige siden. Jeg har derfor valgt at skrive et blogindlæg om det, i håb om at alkoholikere eller pårørende til alkoholikere kan bliver motiveret derude. Der er desværre mange, ligesom jeg, som går igennem en alkoholbehandling uden det resultat man kom efter. Det kan være ekstrem demotiverende for en alkokoliker og kan knække mange. En mislykket alkoholbehandling betyder for de fleste alkoholikere at de aldrig kommer i behandling for deres misbrug igen. Men jeg bringer godt nyt, jeg var også selv tabt for alt håb efter 2 mislykkede behandlinger. Alligevel fik jeg, med hjælp fra venner og familie, slæbt mig til endnu en behandling. Det var hos Behandlingscenter Søby Park, hvor jeg fik en effektiv alkoholbehandling, som resulterede i jeg blev ædru.

Behandlingen på Søby Park var noget helt specielt. Som mange andre brugte de minnesotakuren som en del af deres alkoholbehandling. Forskellen var at de også kombinerede den med andre former for terapi, som f.eks. akupunktur. Det er svært at sige helt præcist, hvad det var der gjorde forskellen for mig, men det vigtigste var at det virkede.

4 ud af 5 bliver ædru efter en alkoholbehandling hos Søby Park

Grunden til jeg i sin tid gik med til at gå i behandling for 3. gang var, at jeg vidste 4 ud af 5 kom succesfuldt ud af en alkoholbehandling hos Søby Park. Og med succesfuldt mener jeg selvfølgelig ædru. Det er en så imponerende statistik, at jeg måtte give den en chance. Det er jeg lykkelig over, at jeg valgte at gøre. På den baggrund vil jeg gerne sende et skud ud til dem som er alkoholikere eller er pårørende, vælg en alkoholbehandling hos Behandlingscenter Søby Park, i vil ikke fortryde det. Deres alkoholbehandling er effektiv professionel og vigtigst af alt så virker den.

Udover at have Danmarks bedste alkoholbehandling, ihvertfald hvis du spørger mig, så er behandlingscenteret også lokaliseret på den smukkeste herregård, med den mest idylliske grund jeg nogensinde har set. Det er ikke til at fatte, at det er et behandlingscenter når du ser den for første gang. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at omgivelserne du er er omgivet af under din behandling også har en stor indflydelse på, hvor effektiv den er. Herregården er med til at gøre behandlingscenteret helt unikt og på trods af det ligger vest for Århus, vælger mange fra Sjælland og København, at komme i alkoholbehandling derover alligevel. Behandlingscenter Søby Park betaler gerne din transport til Hammel, hvor herregården ligger, hvis du vælger at komme i alkoholbehandling hos dem.

admin:
Related Post