X
    Categories: Blog

Den bedste hårpleje på markedet

Soap bubbles on background vector

Når det kommer til nutidens plejeprodukter, så finder man et utroligt stor marked, hvor der hele tiden kommer nye spillere til. Det er et stort marked at konkurrere på, da der er ret få ting som de forskellige spillere differentiere sig på. Her er det især svært at differentiere sig med shampoo til håret hvor alle produkter mere eller mindre ligner hinanden på en prik. Selvom at billedet ser sådan ud i dag, så var det ikke sådan det foregik tilbage i tiden, da vi ikke havde det store udvalg som vi ser i dag. Den bedste og første shampoo til håret der slog igennem var nemlig Paul Mitchell shampoo

Historien om Paul Mitchell shamoo

Paul Mitchell shampoo er et produkt som er kendt hele verden over. Det er nu blevet en stor serie, som blev grundlagt tilbage i 1979 af frisør Paul Mitchell, en modekonsulent ved navn Jeanne Braa og en rigtig god barndomsven i form af John Paul Dejoria, som var en stor guru indenfor markedsføring. Sammen med dette hold blev Paul Mitchell shampoo til en ting. Paul blev født i Skotland i år 1936 og flyttede til London med sin familie da han var helt lille. Her startede han i en tidlig alder med at klippe hår, hvor han allerede som 18 årig havde vundet priser for at være helt og aldeles talentfuld. Her gik der ikke mange år, hvor han allerede i en alder af kun 24 år, blev ejer af hele to frisørsaloner i London. Her havde han ikke sin Paul Mitchell shampoo endnu, men havde i stedet et samarbejde med Vidal Sasoon. I dag sælges Paul Mitchell shampoo i hele verden, og hiver utrolige 900 millioner dollars hjem i mere end 30 lande. Der kan man altså snakke om at have skabt sit eget. Paul Mitchell er gået hen og blevet en af de helt største legender, når det kommer til hårplejen. Det er faktisk gået så langt at Paul Mitchell har opbygget et kæmpe og verdensomspændende brand i forbindelse med hans eget navn. 
Vi snakkede om hvor svært det kunne være at differentiere sig fra alle andre i denne branche, som Paul Mitchell shampoo har gjort meget godt. For i det fleste af disse produkter, så er der ingredienser som måske ikke er så gode for miljøet, og som netop er det der også blev lagt vægt på med Paul Mitchell shampoo i sin tid. Paul Mitchell shampoo er nemlig brygget sammen med vandopløselige ingredienser der er fremstillet for at give det største beskyttelse mod miljøet som overhovedet muligt. Derfor kan du med god samvittighed, tage ud og investere i Paul Mitchell shampoo uden at tænke på at du skader miljøet på nogen måde.  

Hos Hair247 kan du få flere forskellige varianter af Paul Mitchell shampoo, som alle hører ind under bestsellere. Paul Mitchell shampoo er blevet så poplært verden over, at det kan være svært at sige lige hvilke varianter som ikke hører med i gruppen over de ”populære”. Hvis du tager et smut forbi hair247 så kan de se det støre udvalg som de har.

admin:
Related Post