X
    Categories: Blog

Få fat i drømmebilen

Det er noget som mange drømmer om, men det er for mange yderst svært, da drømmebilen som regel er dyr. Flexleasing er en mulighed, når det er man har planer om at erhverve sig drømmebilen. Muligheder er der mange af, men lovgivningen omkring Flexleasing er besværlig, så det er vigtigt at sætte sig ind i det hele. Bilerne er dyre herhjemme i Danmark, og netop det store beløb, vil du slippe for ved Flexleasing. Du vil kunne undgå at skulle betale af på bilen i meget lang tid, da du blot betaler for den periode du har bilen i.

Hvad er flexleasing?

Helt kort så gør flexleasing at du som person kan leje den bil du ønsker, hos et leasingselskab som har været ude og købe bilen først. Her i Danmark kender folket til registreringsafgiften, og den afgøres ud fra bilens årgang, kilometer, farve, udstyr og stand. Det er dog et emne og et område som er meget omdiskuteret. Det helt smarte ved at flexlease privat er, at du vil få delt prisen op i små bidder, som afhænger af hvor lang tid du har leaset bilen i. Det som typisk betaler sig bedst, er en aftale på 12 måneder, hvor du så efterfølgende får lavet en ny vurdering lige inden aftalen udløber, da registreringsafgiften i mellemtiden vil være faldet. Det smarte for den private person er, at de undgår at betale ligeså mange penge til SKAT, da det er billigere og lease.

Hvad vil det koste?

Når det er du leaser en bil af et leasingselskab, så er der renter på. Det er selvfølgelig fordi firmaet skal tjene penge, da der jo hurtigt kan blive brugt mange penge for leasingselskabet, når det er bilen bliver handlet ind. Det er meget ligesom ved et normalt og velkendt billån. Den samlede ydelse per måned består af et afdrag på registreringsafgiften, og nogle renter til leasingselskabet. Bilens restværdi bliver af leasingselskabet fastsat. Restværdi er den værdi som man forventer, at bilen har når det er at leasingperioden er udløbet.

Hvad sker der når aftalen udløber?

Man når på et tidspunkt til aftalens udløb, og der kan man købe bilen af leasingselskabet og samtidig indfri retsværdien. Det vil sige, at du skal betale det, aftalte beløb til leasingselskabet, og derefter vil bilens ejerskab overføres til dig. Det vil som regel ske ved hjælp af en kommerciel tredjepart. Det vil så gøre, at bilen igen er uden registreringsafgift, og du får derfor rigtig gode muligheder til at sælge bilen, da der vil være mange flere som har interesse, end hvis nu bilen stod med fuld afgift.

Dog vil du som regel kunne få hjælp af leasingselskabet, hvis du ønsker at sælge din bil. Som regel vil selskabet kunne sætte bilen til salg hos en tysk forhandler, som så kan få din bil ud til mange flere kunder, så du altså får en meget større sandsynlighed for et succesfuldt salg, samtidig med at du sikrer dig selv så godt et salg som overhovedet muligt.

admin:
Related Post