X
    Categories: Blog

Den perfekte rom

Der er ganske enkelt gået mode i at finde det bedste spiritus. Mange har dog den opfattelse, at god spiritus skal koste på den anden side af 1.000 kr., før den er rigtig god. Men det er ganske enkelt en myte. Sådan forholder det sig langt fra. 

Èn af de former for spiritus, som stort set alle elsker, er rom. Personligt har jeg forelsket mig i en mexicansk rom, som går under navnet El Ron Prohibido 15. Det er en fænomenal rom. Det gode ved lige netop denne rom er, at den dels smager utroligt godt, ligesom prisen er på et niveau, hvor alle kan være med. Men lad os lige dvæle lidt mere ved smagen – og duften.

En rom ud over det sædvanlige 

Der hersker ingen som helst tvivl om, at denne rom er i en særklasse for sig. Rommen ældes i hele 15 år i det såkaldte solera-system på egetræsfade, som før har været brugt til opbevaring af vin. Resultatet er en rom med aromatiske noter af bl.a. karamel, vanilje, nødder, honning, eg og meget andet. Smagen indeholder flere forskellige noter som chokolade, sukkerrørssaft, karamel, nødder mv. Alt i alt er der tale om en rom, som er svær ikke at holde af.  

En rom til festen 

El Ron Prohibido 15 er en rom, som kan drikkes i en masse forskellige sammenhænge. Men går du, og pønser på at holde et festligt arrangement, så kan du med fordel sørge for, at El Ron Prohibido er blandt udvalget af spiritus. Den kan nemlig – i modsætning til mange andre kvalitetsrom – både drikkes opblandet såvel som den kan drikkes rent. Denne alsidighed gør bl.a., at El Ron Prohibido 15 er en populær spiritus. Men ligesom med andet spiritus, så kan El Ron Prohibido også sagtens nydes i mere rolige omgivelser – enten alene eller sammen med andre.

admin:
Related Post