X
    Categories: Blog

Du kan lease nemt med Formula Leasing

Jeg vil gerne forsøge at sætte dig som læser ind i begrebet leasing og mulighederne herom. Det er en mellemting mellem at leje og eje oftest en bil. Du slipper for at betale hele møllen, af registreringsafgift ved en ny bil og får derfor stadig mulighed får at få den bil du går med tanker om og stadig have et fornuftigt økonomisk råderum. Med dette økonomiske råderum kan du investere i andre aktiver, som evt. kan finansiere den månedlige ydelse til bilen, som er leasing ydelse og registreringsafgiften der er delt op i mindre månedlige bidder.

Jeg har selv kastet mig ud i leasing sammen med Formula Leasing på https://www.formula-leasing.dk/

Mig som kunde i centrum

 

Jeg har fået rigtig god behandling hos Formula leasing og er rigtig glad for min leasingaftale. Fra starten følte jeg mig som kunde, i centrum og der blev lyttet til mine ønsker og forventninger. Det er et rigtig professionelt hold der ved hvad de snakker om, og har gjort leasing let forståligt.

Vi har sparet omkring hvilke muligheder jeg havde med leasing og hvilken model der ville give mest mening i forhold til en række parametre herunder økonomi, bil, ydelse, fremtid, likviditet.

Med hjælp fra Formula Leasing har jeg både fået den bil jeg længe har ønsket mig og samtidig fået den til en lav månedlig ydelse. De er eksperter på området er derfor klar til at give skræddersyet rådgivning til den enkelte kunde, så jeg har kunne få præcis det produkt jeg ønskede.

Det har været en fremragende proces og jeg vil meget gerne anbefale Formula Leasing til dig.

Med leasing har jeg fået en gunstig aftale og stort økonomisk råderum. Meget større end hvis jeg havde købt bilen kontant, da jeg kun betaler en lille den om måneder. Jeg drømte om en Jaguar go det fik jeg. Jeg lavede en del-leasing aftale med mit arbejde og det har givet rigtig god mening. Der bliver ved hver køretur registreret om det er privat eller erhverv og ved afslutningen af hver måned bliver det opgjort hvor stor en del der er privat og hvor stor en del der er erhverv og på den måde bliver omkostningerne del og jeg slipper for firmabilsbeskatningen.

 

Lease eller ej

Nogle vælger f.eks. at lease men andre vælger at eje en bil. Ved nogle leasingaftaler er der inkluderet service og reparationsaftaler, så hvis der skulle være fejl eller mangler kører man blot på værksted og får det lavet uden ekstra omkostninger. Det er også et stort incitament til at lease, selvom der selvfølgelig gives nogle års garanti på en ny bil. Men når de år er gået står man selv for at betale evt. reparationer. Det slipper man helt for med leasing, hvilket tiltaler mig kraftigt. En anden ting er leasingkontrakternes længde. De er oftest 12 måneder og derefter kan de forlænges eller kasseres også kan man lave en ny aftale på en ny bil, hvis man skulle have ønsker om at prøve en ny model eller et nyt mærke.

admin:
Related Post