X
    Categories: Blog

Gave til min lille øjesten

Min lille snart store datter har lige haft fødselsdag. Hun fyldte 3 år. Vi har spekuleret en del over hvad vi skulle give hende denne her gang. Men hun havde virkelig ønsket sig dukker også vores gode hjerter løb af med os og vi forærede hende den Asi dukke hun virkelig havde ønsket sig. Jeg søgte lidt rundt og faldt så over Loukrudt som er en virkelig god webshop og nogle meget sympatiske personer. De har et bredt udvalg af udstyr til de mindste og en bredt udvalg af dukker. Jeg kiggede omkring på webshoppen og havde svært ved at vælge bland de mange god produkter, som er i høj kvalitet og produceret i Spanien og derfor underlagt EU’s kemikrav. ASI dukkerne er fremstillet af vinyl i højkvalitet og er uden phatalater.

Du kan selv finde din nye ASI dukke på https://loukrudt.dk/asi

Kendte fra dagplejen

Min datter kender Asi dukkerne fra dagplejen og er derfor tryg ved dem derfra.

Moren fra dagplejen fortæller at de er det legetøj de alle helst vil lege med for tiden så derfor synes jeg også min datter skulle have lov at kunne lege med dem herhjemme. De skifter tøjet på dukkerne og reder deres hår. De hygger sig rigtig meget med det siger dagplejemoren. Og hun har været lykkelig for dukkerne. Om aftenen når vi skal spise er hun næsten ikke til at kunne få ud og spise sammen med os andre fordi hun hellere vil lege med Asi dukken. Den gør stor lykke. I den alder skifter de tit deres legetøj ud ret ofte, men jeg tror ikke det bliver tilfældet med Asi dukkerne. Dels fordi den er af høj kvalitet og fordi min datter er så glad for at lege med den – både hjemme og i dagplejen

De er lavet af høj kvalitet og de er godkendte til at kunne sælges til børn.

Asi dukkerne fås i mange forskellige farver og er opkaldt efter typiske spanske drenge eller pigenavne nogle af dem er små mens andre omtrent er på størrelse med en rigtig nyfødt baby. Jeg har valgt at følge anbefalingen om først at give dem til børn når de er 3 år, da dukkerne ikke er lavet til at blive kastet rundt. Men skal behandles mere roligt, hvilket man typisk kan forvente at en 3-årig kan efterleve. Den mere beherskede lege der udfoldes efter ved 3-års alderen forlænger dukkernes leve tid, hvilket er godt for børnene.

Dukkerne er særlige fordi de er utrolig virkelighedsnære og meget naturtro. De har alle et livagtigt udtryk som er specielt ved Asi dukkerne. Det er muligt at få en masse udstyr til dukkerne som f.eks. er hatte, kjoler og bukser. Der er mange forskellige modeller i forskellige prisklasser, som vil kunne dække de flestes behov og ønsker.

Jeg har virkelig været tilfreds med at handle min datters Asi dukke hos Loukrudt. De er troværdige og det er et spændende website og det er helt sikkert ikke sidste gang jeg har handlet dukker eller børneudstyr til min dejlige lille datter.

admin:
Related Post