X
    Categories: Blog

Ejendomsmægler Dragør

Jeg er vel det man populært kalder en rigtig “Amar’kaner”. Født og opvokset på Amager og har tilbragt det meste af mit liv på øen. Har både det meste af min familie boende på øen og arbejde her. Jeg bor i skrivende stund Amagerbro, har dog også boet andre steder på Amager. Min drøm har altid været, at købe hus i Dragør. Jeg kan ikke helt præcist udpege en ting, der gør Dragør så tiltrækkende, for der er mange. Hvis du spurgte en ejendomsmægler Dragør, ville han/hun sikkert kunne nævne mindst 30 ting. Personligt synes jeg, det er ting som, at være tæt på vandet og havnemiljøet, det er den ro der er, folk derude har ikke så travlt. Man skulle ikke tro når man står midt på amagerbro, at man kun få kilometer i sydgående retning, kan finde et sted som Dragør. Det gør det til, et super tiltalende sted, at bo for mig.

Det er tilgengæld en jungle, at overskue boligmarkedet, selvom man indsnævre det til Dragør. Jeg besluttede mig derfor, for at finde kvalificeret hjælp. En dag jeg var kørt en tur til Dragør havn, stødte jeg på en ejendomsmæglerbutik og tænkte med det samme det var oplagt, at søge hjælp der. Det var Amager Bolig, som er lokal ejendomsmægler Dragør. Jeg fik stablet et møde på benene, med en af mæglerne. Han spurgte ind til, hvad jeg havde af forventninger og ønsker til en kommende bolig. Han fortalte mig, der i øjeblikket var mange huse til salg i Dragør, så der var gode muligheder. Ydermere var der også gode muligheder for at købe kolonihave Dragør, men det var jeg ikke interesseret i på nuværende tidspunkt.

Win/Win

Da der var mange huse til salg i Dragør, er det en fordel mig som køber, informerede min ejendomsmægler Dragør mig om. For det første, er der større udvalg, hvilket øger mine chancer for at finde det helt rigtige. For det andet presser det prisen ned, fordi konkurrencen er stor. Så det er lidt en win/win situation for mig, som køber. Mægleren fra Amager Bolig fandt hurtig 2 huse, som passede helt perfekt til mine behov. https://www.ncgulve.dk/ , hvilket var vigtigt for mig. Jeg så mig meget varm, på et ene af husene. Men som jeg også havde klargjort over for mægleren fra starten, var planen ikke at købe hus i Dragør lige nu og her. Men indenfor en overskuelig fremtid, måske 1-2 år, er det bestemt ikke utænkeligt.

Kolonihaver og haveforeningshuse

Noget tid efter jeg havde været ude og kigge på husene, begyndte jeg og overveje tanken om en kolonihave eller et haveforeningshus mere og mere. Jeg tænkte det måske kunne være en start, at have en kolonihave i Dragør, hvor man kunne bo om sommeren. Det alligevel om sommeren, det er mest tiltalende at være der. Hvor man kan gå til havnen eller stranden i solskinsvejr og nyde en is. Så jeg overvejer stærkt, kontakte min lokale ejendomsmægler dragør igen, for at høre hvad han kan tilbyde mig af kolonihaver og haveforeningshuse i Dragør.

admin:
Related Post