X
    Categories: Blog

Elektronisk lås hjælper byggeledere

Det kan lyde vildt, men det er rent faktisk virkeligheden, at en elektronisk lås hjælper byggeledere i hele landet. Det er virksomheden BEKEY som står bag den omtalte elektroniske lås. BEKEY lever af at lave digitale adgangsløsninger til professionelt brug. Her er den elektroniske lås, ved navn SmartLock, deres vigtigste produkt. SmartLock monteres uden på den eksisterende lås, på indersiden af hoveddøren. Herefter kan man kommunikere med låsen fra alle nyere smartphones. Det vil sige du kan åbne hoveddøren uden brug af fysisk nøgle, hvilket er hele pointen med den elektroniske lås.

Den elektroniske lås SmartLock er som sagt til professionelt brug. Det er brancher hvor nøglehåndtering præger de daglige rutiner, som er tiltænkt til den elektroniske lås. Byggeledere og entreprenører er to gode eksempler på, hvor SmartLock har været en stor succes. Byggepladser er en oplagt mulighed, fordi der er mange forskellige mennesker som skal have adgang til boligerne i løbet af dagen. Det er en del nøglebundter som skifter hænder i løbet af en arbejdsdag. Det er et stort logistisk arbejde at holde styr på alle de nøgler, hvorfor der også er en del omkostninger forbundet med det. For entreprenører har det hidtil været en naturlig del af hverdagen, at skulle administrere alle disse nøgler. Men det vil SmartLock, BEKEY’s elektroniske lås, være med til at lave om på.

SmartLock den perfekte løsning

SmartLock vil jeg mene er den perfekte løsning for entreprenøre og byggepladser. Først og fremmest gør den alle nøgler digitale. Alle håndværkere, byggeledere og entreprenørere kan tilgå boligerne kun ved brug af deres smartphones. Det vil sige alle de ressourcer der før i tiden blev brugt på, at administrere fysiske nøgler, er væk. Det er lige pludselig ressourcer, der kan bruges andre steder. Der er også mindre spildtid forbundet med det. De folk som bruger nøglerne skal ikke bekymre sig om, hvor de skal hente dem eller hvor de skal aflevere dem igen. Det hele ligger i deres smartphone. Derudover kan den elektroniske lås, SmartLock, nemt afmonteres og sættes op igen et nyt sted. Det er en altafgørende faktor, da byggepladser er midlertidige arbejdspladser. Men fordi SmartLock nemt kan monteres og afmonteres, kan den elektroniske lås genbruges igen på den næste byggeplads. Det er en af hovedårsagerne til, at SmartLock er en perfekt løsning for lige netop entreprenøre.

BEKEY’s elektronisk lås bliver administreret fra software programmet NETKEY. Det er NETKEY som binder det hele sammen. Det er herfra du har det fulde overblik og administration af alle de elektroniske låse. Fra NETKEY kan du bestemme hvem der skal have adgang og til hvilke SmartLocks. Du kan sågar bestemme hvornår på døgnet folk skal have adgang. På den måde har den ansvarlige fuldkommen kontrol over samtlige elektroniske låse på byggepladsen. Endvidere kan man med et enkelt klik tilbagekalde en adgang, hvis f.eks. en medarbejder mister sin smartphone. Derfor er sikkerhed og funktionalitet altid i top med BEKEY’s elektroniske lås.  

 

admin:
Related Post