X
    Categories: Blog

Sund mad på arbejdspladsen

Folk, der følger min blog, ved, at jeg har rejst diverse steder rundt omkring på jorden. Men jeg kan love jer for, at det er ikke ligefrem er alle steder, man serverer sund og nærende mad. Det kan selvfølgelig godt være, det bare er mig, der til tider var lidt uheldig – og måske også kræsen – men i nogle asiatiske og afrikanske lande var der en generel mangel på sund og nærende mad. Derfor er jeg altid glad, når jeg vender snuden hjem til Danmark, så jeg igen er sikker på at få den sunde og nærende mad, som jeg har brug for. Her i dette indlæg vil du et indblik i vores frokostordning på arbejdet.   

Vi elsker vores frokostordning

Når jeg ikke er ude at rejse, så bruger jeg selvfølgelig rigtig meget tid på at arbejde. På arbejdet er det afgørende, jeg får en sund og nærende frokost, så jeg virkelig kan fokusere på dagens arbejdsopgaver. Derfor er det helt eminent, at mit arbejde har lavet et samarbejde med et fantastisk cateringfirma, som leverer sund kost til vores arbejdsplads. Før vi fik leveret mad til vores arbejdsplads, skulle vi enten selv have madpakker med, eller også var der nogle som handlede ind i det lokale, nærliggende supermarked.

I dag skal vi ikke bruge tid på at gå ned og handle ind, ligesom vi også er sikre på at få sund og nærende mad. Der bliver også altid snakket lystigt om, hvad nu dagens frokost har at byde på. Vi bliver eksempelvis altid glade og overrasket, når vi ser, at frokosten står på grøntsagslasagne med glutenfrie lasagneplader og lækker hjemmelavet morneysause. Udover at vi får leveret et par varme retter, så får vi også leveret hjemmebagt brød med forskelligt pålæg. Frokosten står desuden også på et væld af forskellige sunde salater.

admin:
Related Post