X
    Categories: Blog

Firmajulegaver som dine medarbejdere vil elske

Som chef eller ansvarlig for de årlige firmajulegaver, kender du til problematikken omkring, at finde en type firmajulegave som vil tilfredsstille alle. Det kan være et utaknemmeligt job til tider. Omvendt kan det også være en dejlig følelse når man rammer plet. Jo flere ansatte du har, jo sværere bliver det at finde en firmajulegave som alle vil kunne lide. Den firmajulegave problemstilling forsøger PromotionMakers.com at gøre op med. De sælger alle former for reklameartikler til virksomheder, som søger diverse produkter med deres navn eller logo. Foruden at levere kvalitets reklameartikler har de også løsningen på dit firmajulegave problem. Hos PromotionMakers kan du nemlig give dine ansatte muligheden for, at vælge deres egen gave. Som chef eller ansvarlig for firmajulegaverne 2018 vælger du et beløb, som hver ansat skal have for. Derefter kan de selv åbne PromotionMakers vælg-selv firmajulegave shop op, på deres computer. Herfra får de en oversigt med firmajulegaver som de kan vælge imellem.

PromotionMakers har opdelt deres vælg-selv firmajulegaver i forskellige priskategorier. 250 kr., 400 kr., 560 kr. og 800 kr. Med disse prisopdelinger er der noget for alle type virksomheder. Her tænker jeg både små, mellemstore og store virksomheder og deres forskellige gavebudgetter. For 250-800 kr. pr. ansat kan de fleste virksomheder være med. PromotionMakers har proppet deres vælg-selv firmajulegave shop op med over 150 forskellige gaver, fordelt ud på de forskellige prisklasser. I sortimentet finder du gaver som sportstøj, ting til hjemmet, sengetøj og meget mere. Denne løsning er populær fordi sortimentet omfavner mange forskellige type mennesker.

Firmajulegaver til den kvalitetsbevidste   

Ønsker du at firmajulegaven 2018 skal være mere personlig, forstået på den måde at du nøje har udvalgt en perfekt gave, så har PromotionMakers også noget til dig. Deres vælg-selv gaveshop er nemlig bare en lille del af deres samlede julegave sortiment. Selvom vælg-selv gaveshoppen kan være en genial løsning for nogle, er det ikke alle der foretrækker denne løsning. Derfor kan du som ansvarlig vælge den perfekte gave, som du personligt synes dine ansatte skal have. Det kan også være du vælger 3 forskellige universelle gaver, som skal fordeles mellem alle de ansatte. Lige meget hvilken type firmajulegave du søger, så har PromotionMakers en løsning til dig.

Vin og chokolade er en type firmajulegave som du aldrig rigtig går galt i byen med. Ligeledes er det en forholdsvis universel firmajulegave, fordi det er noget langt de fleste kan bruge. Hvorimod hvis du får løbetøj, men ikke dyrker motion, ville det være en ret uheldig gave. Mange vælger også vin og/eller chokolade fordi det er en nem løsning. Derfor finder du selvfølgelig også et stort udvalg af lige præcis disse produkter hos PromotionMakers. I bund og grund kan jeg virkelig anbefale dig, at tage et kig på deres firmajulegave sortiment, hvis du ikke har fået styr på gaven til dine ansatte endnu. Eller måske få en god idé til julegaven for næste år, allerede nu. Personligt er jeg vild med julegaven, hvor de ansatte selv kan vælge, hvilken gave de ønsker. Men når alt kommer til alt, er det jo en personlig præference.

admin:
Related Post