X
    Categories: Blog

Fleksibel løsning til virksomheder

Der findes mange mulige erhvervsaftaler hos Primagaz, alt efter hvilken branche der skal leveres til. Skal din virksomhed skifte til Primagaz, og have leveret fleksibel energi, så læs mere om gasflasker og erhvervsaftaler her. Der findes ikke kun én gasflaske, men mange typer gasflasker, da alle virksomheder har forskellige behov.

Grønt og effektivt

Skal din virksomhed være med i kampen om en grønnere fremtid, så bør I skifte til LPG fra Primagaz. Gas er blandt de reneste forbrændingskilder, og er en bæredygtig energiform, som udleder mindre CO2 end øvrige kilder såsom:

  • LPG udleder 20% mindre CO2
  • 33% mindre CO2 end kul
  • 57% mindre CO2 end konventionel el

LPG til opvarmning af lager

Skal lageret holdes varmt, er LPG en effektiv løsning til netop dette. Ved brug af LPG vil energien blive benyttet optimalt, og jeres virksomhed vil få mest ud af dette. Samtidig giver det en stabil temperatur og en ren luft. LPG er altså en bedre løsning for miljøet, og skaber et bedre arbejdsmiljø på lageret, som alle ansatte fortjener. Udover det er LPG også nyttigt for øvrige virksomheder, som bør få installeret en gastank.

Hvorfor skifte til LPG?

Først og fremmest er det en god ide at skifte til LPG grundet det miljømæssige, hvilket vi bliver gjort opmærksomme på hver dag. Det er vigtigt at komme klimaudfordringerne til livs, og dette kan LPG være behjælpelig til, men hvordan? Netop dette er et godt spørgsmål, og herunder får du svaret på hvorfor LPG er bedre for din virksomhed og vores planet:

LPG har en virkningsgrad på over 150% og en lav CO2-udledning. Endvidere kan LPG opvarme specifikke områder med strålevarme, giver en ensartet og konstant varme, og er en økonomisk energikilde til rumopvarmning af lokaler og haller.

Det kan være svært at sætte sig ind i disse tal og informationer, men Primagaz tilbyder konsultationer, hvor det er muligt at få afklaret dette yderligere. Det et træls at bruge penge på noget, som ikke er er fornuftigt, men Primagaz sikrer fremtiden. Faktisk forbedrer de løbende deres systemer, og kan optimere din virksomheds BioLPG uden nogen komplikationer.

admin:
Related Post