X
    Categories: Blog

Et sjovt alternativ

Hos Ideshoppen finder man et bredt udvalg af bruseforhæng, som man aldrig har set før – det er da lidt sjovt. Køb for eksempel et badeforhæng med strand motiv, læn dig tilbage i badekarret og drøm dig til De Kanariske Øer. Træner du til ekstra afslapning, og sommetider begiver dig til meditation, så er zen stenen måske noget for dig. Er du mere til natur, træer og vandfald, så fås der også et bruseforhæng med et vandfaldsmotiv og grønne træer i baggrunden. Hvem ville ikke elske det?

Et billigere alternativ

Kvalitet og pris går ofte hånd i hånd, men hos Ideshoppen behøver et godt badeforhæng ikke at koste en formue. Deres udvalg af kvalitetsforhæng er stort, og kommer i forskellige farver og mønstrer. Er du samtidig i tvivl om, hvilket badeforhæng der passer til din indretning på badeværelset, så er det heldigt, at priserne er overkommelige. Et billigt alternativ kunne for eksempel være et badeforhæng fra “Engholm”, et dansk brand, i god kvalitet. Prisen for Engholm badeforhængene er typisk kr. 129, men prisen afhænger af det enkelte forhæng og eventuelle tilbud. Du kan blandt andet vælge imellem følgende Engholm badeforhæng:

  • “Check”, stilfuldt element til det minimalistiske badeværelse
  • “Cirkel”, fås i blå, lille og sort, og er et dekorativt element
  • Badeforhæng med hvide blomster, charmerende og dekorativt
  • Perler med snor, enkelt men dekorativt badeforhæng

Kvalitets bruseforhæng

Da Ideshoppen oplever stor efterspørgsel på badeforhæng i målene 180×220 cm, lagerføres der forskellige størrelser hos Ideshoppen. De mest populære mål som bliver produceret, er 180×180, 180×200 og 180×220 cm. Følgende modeller er fra danske Engholm og fås i 180×220 cm.:

  • Diamond 180 x 220 cm.
  • Hvid Hilton 180 x 220 cm.
  • Plain hvid 180 x 220 cm.
  • Sort Hilton 180 x 220 cm.

Udover danske Engholm, tilbyder Ideshoppen også badeforhæng fra tyske Axentia – living couture, som forhandles over store dele af Europa. Det der er særligt specielt ved dette brand er, at kvaliteten er særligt god, og fås til en relativt fair pris. Hos Ideshoppen er det altså muligt at finde et billigt badeforhæng til en god, fornuftig pris.

admin:
Related Post