X
    Categories: Blog

Forkæl dit kæledyr med den rigtige udstyr

Hvis du er hundeejer, er det vigtigt at have det rigtige udstyr, som både du og din hund nyder at bruge hver dag. Det samme gælder, hvis du har andre kæledyr som eksempelvis en kat. Og som katte- eller hundeeje er noget af det allervigtigste udstyr en god sele, så du kan gå tur med dine kæledyr uden problemer. Du kan få inspirationer til andre artikler til hunde & katte på designforpets.dk, som sælger et hav af forskelligt udstyr til dine pelsede venner.

Køb en sele for større komfort til dit kæledyr

På siden kan du bl.a. finde lækre hunde- og kateseler, som kan gøre de daglige gåture lidt mere behagelige. En sele er nemlig noget andet end et halsbånd, da halsbåndet hovedsagligt vil trække på dit dyrs hals, mens en sele hjælper til at fordele presset over en større del af kroppen.

Derfor vil en sele ikke få dit kæledyr til at føle ubehag, når du trækker i snoren, da trækket ikke går udover halsen, men fordeles over brystkassen. På den måde kan du selv få bedre samvittighed, når du går tur med din hund eller kat, mens dit kæledyr vil få en meget bedre oplevelse ved brug af sele fremfor halsbånd.

Vælg den rigtige sele

Der findes et stort udvalg af forskellige seler, som alle henvender sig til forskellige størrelser, racer og så videre. Derfor kan det være svært at finde rundt i, hvad for en sele der passer lige netop til dit kæledyr, men der findes et par ting, som kan hjælpe dig godt på vej.

Du skal selvfølgelig først og fremmeste kigge på, hvilket kæledyr, selen skal bruges til. Hvis du har en stor og stærk hund, skal selen selvfølgelig også være stærk, mens mindre kan gøre det, hvis du skal bruge en sele til din kat eller en mindre hund som eksempelvis en Yorkshire Terrier.

Du kan med fordel også måle dit kæledyr, inden du går på udkig efter en sele. Dette gør du ved først at mål rundt om brystet bag forbenene, hvorefter du skal måle omkring dyrets hals.

admin:
Related Post