X
    Categories: Blog

Sådan beskytter du ansatte og kunder i din butik

Hvis du har en stor eller mindre butik, er det dig, der i sidste ende er ansvarlig for, at dine ansatte og dine kunder er beskyttet bedst muligt mod farlige bakterier og vira. Det er selvfølgelig i din egen interesse at minimere risikoen for smitte på din arbejdsplads, og du vil selvfølgelig også gerne sørge for, at dine værdifulde ansatte forbliver friske og raske, så du ikke skal bøvle med huller i vagtplanen.

Derudover er det naturligvis også i samfundets interesse, at vi alle gør, hvad vi kan for at minimere risikoen for smittespredning i sygdomstider, og som butiksejer har du en rolle af spille i denne kamp. Mange mennesker kommer hver dag ind i din butik, og du har ligeledes et ansvar for at beskytte disse besøgende på bedst mulig vis

Håndspritdispenser til din butik

Det bedste, du kan gøre for at sikre dine ansatte, dine kunder og dig selv, er at sikre, at I alle har god mulighed for at spritte hænderne af i forbindelse med ankomst til butikken. Ved at lade kunder spritte af, inden de kommer ind i din butik, og ved at give dine ansatte mulighed for at spritte af jævnligt, kan du reducere risikoen for smittespredning betydeligt.

Derfor er det først og fremmest vigtigt at have en håndspritdispenser udenfor eller ved døråbningen til butikken, så alle bliver mindet om, at de skal spritte af, inden de kommer ind. På den måde kommer der ikke bakterier og vira på varerne i din butik, som senere risikere at smitte andre kunder og dine ansatte.

Vælg mellem flere forskellige håndspritdispensere

De fleste butikker har behov for mere end bare en enkelt håndspritdispenser ved døren for at være ordenligt beskyttet. Du skal også tænke på at købe håndspritdispensere til at stå inde i selve butikken, hvorfor det kan være smart både at have dispensere, der kan monteres på en væg, samt dispensere der kan stå på overflader som eksempelvis betalingsdisken eller bordet i frokoststuen.

Og så skal du selvfølgelig også have en høj håndspritdispenser på en god, solid fod til at stå i døren.

admin:
Related Post