X
    Categories: Blog

Et par Gabor støvletter redder julen

Hvert eneste år har jeg det med at overbooke mig selv fuldstændigt med julefrokoster og alt muligt andet i december måned. Og ja, du gættede rigtigt – jeg har gjort det igen! Og ja, jeg er en af de der piger, der ikke føler, at man kan have det samme outfit på til to fester. Også selvom det er med vidt forskellige mennesker. Derfor har jeg måttet prioritere lidt i år, så jeg ikke skal ud og købe 5-6 nye sæt tøj og sko. Takket være RomerShoes.com har jeg fundet et par smukke Gabor støvletter, som faktisk har reddet julen, Du kan finde dem her: https://www.romershoes.com/sko/41-gabor/

Sådan redder disse Gabor støvletter julen

Det er altså ikke engang løgn. Og nu lyder jeg måske som et forfærdeligt menneske, men havde det ikke været for disse Gabor støvletter, så er jeg ikke sikker på, at jeg havde haft råd til julegaver i år. Derfor var jeg bare så enormt taknemmelig, da jeg fandt disse Gabor støvletter. Og hvorfor er det så lige, at disse Gabor støvletter er så fantastiske, at de kan redde julen? Ja, nu skal du høre.

Som sagt er jeg typen, der kan finde på at købe et outfit, have det på én gang og så aldrig bruge det igen. Inden du bliver helt indebrændt og begynder at tænke på de stakkels børn, der sulter, så vil jeg lige tilføje én ting. Jeg donerer altid det tøj, jeg ikke bruger mere, til et godt formål. Men i hvert fald så har jeg svært ved at finde tøj og sko, som jeg har lyst til at bruge igen og igen.

Derfor har de smukke Gabor støvletter reddet julen. Fordi med dem behøver jeg ikke 5-6 forskellige par Gabor støvletter til de forskellige arrangementer. Jeg har nemlig fundet det smukkeste par Gabor støvletter, som jeg allerede har brugt flittigt til hverdag.

Gabor støvletter til alle lejligheder – og så er de endda vildt komfortable!

Ja, jeg har brugt dem rigtig meget til hverdag, men de egner sig i den grad også til fest. Faktisk så meget, at jeg næsten tør vove at sige, at jeg vil have dem på til alle julefrokoster. De passer nemlig til alle outfits, uanset om det er bukser eller kjole, sort eller orange.

Og så lige til det bedste af det hele. Disse Gabor støvletter har nemlig ikke bare reddet min økonomi op til jul og dermed også julegaverne. De smukke Gabor støvletter er så rare at gå i, at jeg glæder mig til at få dem på hver dag. Jeg kommer til at nyde at gå i dem og danse i dem ved hver eneste julefrokost.

Så disse skønne Gabor støvletter har ikke bare reddet julen. De har også reddet mine fødder.

admin:
Related Post