X
    Categories: Blog

MAV Watersystem har alt til din fest

MAV Watersystem har opskriften på hvad din fest skal have for, at gå over i historiebøgerne. Det eneste du skal sørge for er, at have lokaler, alkohol, en masse mennesker og fuld skrue på musikken. Dertil sørger MAV Watersystem for konfetti, konfettirør, røgmaskiner, røggranater og diskolys. Hvis det ikke er opskriften på årtiets fest, så ved jeg ikke hvad er. Bedst af alt så finder du det hele ét sted. MAV Watersystem har konfetti, konfettirør, røgmaskiner, røggranater og diskolys samlet et sted, nemlig på deres hjemmeside.

Konfetti, konfettirør og bomberør

Det første du burde kigge på er konfettien. Konfetti kan mange ting og kan bruges i mange anledninger. Et af de steder konfetti kommer til sin ret er netop til fester. Konfetti, konfettirør og bomberør er oftest brugt til større arrangementer, som koncerter og sportevents. Derfor er der ikke mange som overhovedet overvejer, at gøre brug af konfetti og konfettirør. Det vil jeg gerne gøre op med. En anden grund til, at konfetti og konfettirør ikke bliver brugt til “normale” fester er, at folk ved ikke hvor de skal købe det henne. Lad mig hjælpe dig, du finder et komplet udvalg af både konfetti, konfettirør og bomberør hos MAV Watersystem. Du kan købe poser med løs konfetti i alle tænkelige farver. Både matte og metalliske farver. Dertil kommer konfettien og i forskellige former.

Er du mere til et brag og festfyrværkeri, så er konfettirør og bomberør løsningen for dig. De fleste kender til princippet omkring bomberør og konfettirør. Hos MAV Watersystem finder du både elektroniske og håndholdte konfettirør. De elektriske konfettirør, det er typisk dem man også kalder bomberør, de skal bruge en elektrisk ladning for at kunne affyres. Hvorimod de håndholdte konfettirør, hvor alle kan være med. Her twister du bare bunden af røret og så er festen skudt i gang. Konfettirørene og bomberørene kommer med forskelligt konfetti fyld. Der er både ensfarvet og flerfarvet konfettifyld. Du kan også få tomme rør, hvor du selv bestemmer indholdet.  

Røgmaskiner og røggranater

Når du har styr på dit konfetti, så kan du begynde at kigge efter røgmaskiner og røggranater. MAV Watersystem er specialister i lige præcis røgeffekter. De har derfor stort udvalg af både røgmaskiner og røggranater. Deres røgmaskiner kommer i forskellige størrelser, store som små. Om du skal holde fest for 20 eller 100 mennesker, kan du finde den perfekte røgmaskine hos MAV. De har også røgmaskiner med indbygget LED lys, som kan lyse røgen op eller agere som diskolys.

Er en røgmaskine ikke nok for dig så skal du have fat i røggranterne. Røggranaterne kommer med forskelligfarvet røg, så du kan finde præcis den farvekombination du ønsker. Røggranterne kan sagtens bruges indendørs da røgen er fuldstændig ufarlig. Det er kæmpe plus hvis du spørger mig. Røggranaterne giver røg i op mod 90 sekunder. Det betyder at du får meget røg for pengene. Et andet kæmpe plus ved røggranaterne er, at de bruger wire-pull teknikken. Med andre ord skal de ikke antændes for at afgive røg. Derfor er røggranaterne noget af det sikreste du kan bruge, sammen med røgmaskinerne. Du kan tage et kig på de forskellige røggranater, samt alle de andre fest remedier på MAVwatersystem.com.

admin:
Related Post