X
    Categories: Blog

Udlejning af AV udstyr hos DVC

Av udstyr er i bund og grund elektronik udstyr. Under kategorien av udstyr finder man videovægge (storskærme), streaming udstyr, tolkeanlæg, projektorer, mikrofoner, højttalere osv. En af landets største leverandører inden for av udstyr er DVC, Dansk Video Center. At være en af landets største leverandører af av udstyr forpligter også. De som bruger DVC som deres leverandør, forventer også at de leverer varen og det gør de også. Du bliver ikke Danmarks førende leverandør af av udstyr, hvis dét slutprodukt du leverer, ikke er i orden. At være leverandør i denne branche kan betyde mange ting. Det kan være alt fra helt små kunder til meget store kunder. Det kan være en helt simpel udlejning af en videovæg, til et endags arrangement. Omvendt kan det også være hele pakken, i form af et stort konference set-up, til en hel weekend i Bella Centeret. Så stor forskel kan der være på DVCs kunder. Derfor skal de være omstillingsparate og de skal have et kæmpe lager af forskelligt av udstyr. Det er de krav der stilles, hvis man vil være de største i landet.

Jeg er sikker på, at hvis du har stået i en situation, hvor du skulle bruge av udstyr, er du med garanti kommet forbi DVC i din søgen. Jeg er til gengæld også sikker på at, hvis du har valgt at bruge DVC, har du ikke fortrudt det. Det har jeg i hvert fald ikke gjort. Jeg har selv brugt DVC som av udstyrsleverandør op til flere gange. Derfor har jeg også belæg for, at rose dem i sådan en grad som jeg gør. Flere gange har jeg stået i situationer, hvor jeg var dybt afhængig af DVC leverede et ordentligt produkt. Og gang på gang har de leveret.

Specialister i store set-ups

Selvom DVC er villige til og er leveringsdygtige til både små og store set-ups, så er det ved de helt store arrangementer, at de for alvor viser hvad der er gjort af. Det er her de skiller sig ud fra konkurrenterne. Meget få leverandører af av udstyr i Danmark, kan levere et kvalitets produkt, hvis de bliver bedt om at opsætte en konference eller messe til en weekend. DVC har op til flere gange været foretrukket til, at stå for både udlejning og opsætning af konferencer og messer i Bella Centeret, og det kræver rigtig meget af en leverandør. Her snakker vi kæmpe store videovægge, store kvalitets projektorer, kæmpe højtalere, belysning og ikke mindst eksekvering af det hele. Som leverandør af av udstyr til store setups, er der rigtig meget ansvar. DVC står med hovedansvaret for at alt går efter planen. Hvis der er noget der ikke virker eller går i stykker, så vil folk straks kigge på DVC. Men det er noget man som leverandør af av udstyr må leve med. Det er en del af gamet, som man siger. Hvis du er interesseret i, at se nogle af DVCs tidligere setups eller hvad de ellers har at byde på, kan du tage et kig på deres hjemmeside.   

admin:
Related Post