X
    Categories: Blog

Gør brug af erhvervsflytning i København

Har du en virksomhed, som er beliggende i København? Men er jeres nuværende lokaler ikke længere moderne og tidssvarende? Eller er I simpelthen blevet for mange ansatte, hvorfor I ikke længere har plads til alle kollegere i jeres lokaler? Hvis det er tilfældet, så er det en rigtig god idé at tage kontakt til et flyttefirma, som tilbyder Erhvervsflytning København. Med erhvervsflytning sørger flyttefirmaet for, at alle jeres kontorting som: skriveborde, stole, hylder, planter, computerting, sofaer samt diverse andre kontorartikler bliver flyttet forsvarligt fra A til B. 

Selvom et flyttefirma også kan pakke mindre ting og lægge det i flyttekasser, så kan det måske alligevel være rart, at hjælper hinanden i virksomheden med at pakke småting ned i flyttekasser. I kan f.eks. gøre det til en hyggelig dag, hvor I samtidig finder ud af, om I også kan samarbejde om mere praktiske ting. 

Flyt fra et mindre kontor til et større kontor 

Ligesom når man flytter privat, så kan det også være en stor omvæltning, at skulle flytte kontor. Hvis du f.eks. har arbejdet i den samme virksomhed i mange år – og måske endda udelukkende på den samme plads og i det samme lokale – så kan det måske være ret overvældende pludselig at rykke ud til et andet kontor. 

Især inde i Indre By er der mange hyggelige kontorfaciliteter. Men det er ikke altid tilfældet, at disse lokaler er store nok. Derfor lejer mange virksomheder flere etager i takt med at virksomheden får flere ansatte.Vælger man at have kontorfaciliteter i Indre By, så skal man også regne med, at huslejen er relativ dyr – men det varierer selvfølgelig meget. Ikke desto mindre kan det være fordelagtigt, at kigge på andre lokationer i København, hvis Indre By er for omkostningstungt. 

Få skabt et hyggeligt arbejdsmiljø 

Hvis der f.eks. er tale om en uformel virksomhed, som arbejder med kommunikation, kan det samtidig være en god idé at få noget hygge ind på det nye kontor. Tilføj f.eks. personlige plakater, bøger, billeder, succeshistorier fra tidligere tider osv. På den måde bliver det nye kontor ikke bare et sterilt rum, hvor der er plads til mange andre ting.  

admin:
Related Post