X
    Categories: Blog

Konfirmationsguide til piger: Hvad skal man have på?

Det er første og sidste gang du skal holde konfirmation, så det kan selvfølgelig godt være svært at finde hoved og hale i hvad du skal have på, hvordan dit hår skal sidde og generelt hvad du skal huske på den store dag. Som ungt menneske er det en dag man i særlig grad glæder sig til at afholde, så derfor ønsker man også bare at alt spiller så man undgår kriser og unødvendigt stress på selve dagen. Vi har derfor lavet en guide til nogle af de ting du skal have i tankerne på den store dag.

Husk at find smykker som passer til din kjole

Mange piger er ude i god tid og finde den kjole som de skal bære til deres overgang fra barn til voksen, men har du egentlig overvejet hvilke smykker du skal have på? Har du for eksempel sølv sten på kjolen, så kunne det være oplagt at finde nogle smykker som har noget sølv på så der er en rød tråd. Er kjolen meget enkel? Så kan du passende skrue op for smykkevalget og tage nogle lidt større smykker på end du måske ville have gjort normalt. Er der omvendt mange ting på kjolen, så er afdæmpede og enkle smykker måske værd at overveje. Især Sif Jakobs er en smykkepoducent der har smykker som er oplagte at have på til konfirmationen. Find Sif Jakobs smykker til gode priser i Guldsmed Pades Sif Jakobs outlet.

Find sko som du føler dig komfortabel i

Nogle konfirmander vælger at have stiletter på, hvilket kan være enormt flot når man samtidig bærer en smuk kjole. Dog er det ikke alle der føler sig lige komfortable i en høj sko og ønsker måske bare en yndig og smuk ballerina sko. De seneste par år er det dog også blevet mere og mere moderne at køre et par hvide sneakers til kjolen, hvilket også kan se mega sejt ud. Uanset hvad, så er det op til hver enkelte at finde ud af hvad de føler sig mest komfortable i – det er trods alt det vigtigste!

admin:
Related Post