X
    Categories: Blog

Optimal støtte med de rigtige badmintonsko

Badmintonsko er ikke bare badmintonsko. Som badmintonspiller er du vant til at lave mange hop og retningsskift, som udsætter kroppen, herunder især ben, knæ og ryg for en stor belastning. For at spare din krop for dette enorme pres, er det vigtigt, at du vælger det helt rigtige fodtøj, som giver den mængde stødabsorbering, du har brug for. Der findes mange mærker på området, som hver især har forskellig stødabsorbering. Derfor kan det sagtens være, at din kammerat, medspiller eller træner har bedre erfaringer med Yonex badmintonsko, men at du måske har de bedste erfaringer med enten Asics badmintonsko eller Forza badmintonsko. Der er altså stor forskel, og man er ikke nødvendigvis ens eller enige på det område. På Badmintonsiden.dk finder du et stort udvalg af markedets bedste badmintonsko til børn, kvinder og herre. 

Udvælg dine næste badmintonsko 

Som sagt er det svært at sige, hvilke badmintonsko der er de bedste. Der er mange elementer, og de forskellige skomærker er forskelligt bygget op, derfor handler det om, hvordan skoen passer til netop dig. Derfor kan man ikke sige, at et mærke der tilbyder badmintonsko er bedre end andre. Du kan ikke bare gå ind i en hvilken som helst sportsbutik og hive et par tilfældige indendørssko ned fra hylderne, og så forvente at de er de rigtige. Hvis du ønsker den optimale oplevelse, så er der nogle hovedregler, du skal være opmærksom på, når du skal investere i nye badmintonsko. Selve badmintonspillet er enormt hurtigt og sidebevægende, og det skal dine sko selvfølgelig kunne modstå. Dine sko må ikke blive for høje, for når du bevæger dig fra side til side i hurtige bevægelser, så kan du tilegne dig nogle slemme ankelskader. Derudover er stabiliteten i skoen vigtig, da den ikke må være for fleksibel, da den skal kunne holde dig og dine hurtige bevægelser. Selve sålen på skoene skal selvfølgelig være egnet til indendørsbrug. Derudover skal du være opmærksom på, at den har den en modstandsdygtig sål. Faktisk må sålen hverken være for glat eller for bremsende – du skal selvfølgelig kunne stå fast, men det er en hårfin balance. Derudover skal sålen være stødabsorberende, som tidligere nævnt. Selve overdelen på skoen, skal sidde godt på foden og være åndbar. Dermed får dine fødder gode arbejdsbetingelser, når du spiller. Det er en højintens sport, og for at undgå varme sko samt fødder, skal de være åndbare. Selve snørebåndene er faktisk også vigtige, for at skoen sidder ordentligt fast på dine fødder. 

Går du dog efter de velkendte brands som Yonex, Asics eller Forza samt de anbefalinger du modtager, så går det sjældent helt galt, når du skal vælge dine næste badmintonsko. 

admin:
Related Post