X
    Categories: Blog

Sims 4 vækker gode minder

Gaming branchen er i rivende udvikling. Det er en branche, hvor speederen er i bund. Der kommer nye spil konstant og det kan være svært at følge med for en casual gamer. Personligt har jeg svært ved at følge med, fordi der hele tiden kommer nye spil og mange nye spil kræver daglig forpligtelse i form af, hvis ikke du spiller meget ofte, kan du ikke opnå spillets fulde potentiale. Det er blevet fremgangsmåden for mange spil i dag. Derfor synes jeg også det er skønt, at finde nogle af de spil frem, som man spillede for år tilbage, hvor tingene foregik i et helt andet tempo. Jeg havde brug for noget hvor jeg ikke var afhængige af andre og bare kunne sidde og hygge mig i mit eget tempo. Derfor fandt jeg mit gamle Sims 4 frem. Jeg tror alle 90’er børn på et eller andet tidspunkt i deres liv har spillet Sims 4. Både piger og drenge. Vi kan godt blive enige om, at de henvender sig lidt mere til piger end drenge, men er helt sikkert stadigvæk mange drenge der har spillet det gennem tiden.

Sims 4 er et godt eksempel på det, som nutidens spil mangler. Alt i dag er blevet konkurrencepræget multiplayer spil. Sims 4 er helt nede i tempo og singleplayer. Jeg siger ikke at spilproducenterne burde lave flere spil som Sims 4, fordi målgruppen for spil i dag, forventer noget andet end dengang Sims 4 udkom. Jeg siger bare, at andre også burde finde en gammel barndomsklassiker frem engang imellem, for at sætte tingene lidt i perspektiv. Sims 4 vækker så mange gode minder for mig. Dengang jeg spillede Sims 4 havde jeg ingen bekymringer og forpligtelser. Det hele handlede om at få overstået skoledagen og så ellers være sammen med vennerne og spiller Sims 4. De minder og den følelse kan jeg mærke strømme gennem kroppen når jeg sidder og spiller igen, så mange år efter.

Sims 4 hunde og katte – og alle de andre udvidelsespakker

Selvom Sims 4 efterhånden er mange år gammelt, formår de alligevel at holde spillet friskt med udvidelsespakker. Sims 4 hunde og katte er muligvis den mest spillede af udvidelsespakkerne. Hvis ikke du er klar over hvad udvidelsespakker er, så lad mig kort forklare. Det er pakker som tilføjer ekstra ting til spiller som ikke er i originalen. Det følger ofte et tema, hvor udevidelsespakken tilføjer en masse ting fra det valgte tema. F.eks. Sims 4 hunde og katte får du muligheden for, at din sims familie kan få kæledyr i form af hunde og katte. Det har de har haft stor succes med. Udover Sims 4 hunde og katte har der gennem tiden også været temaer som Seasons, Parenthood, News, Byliv og News. Det gør at flere vender tilbage til spillet igen, hver gang der kommer en ny udvidelsespakker. Der er med til at holde spillet friskt og øge genspilsværdien, som man taler meget om i gaming branchen i dag.

admin:
Related Post