X
    Categories: Blog

Sådan kan du fjerne uønsket hår på din krop

Mange kvinder ønsker at få fjernet hår diverse steder, og der er heldigvis hjælp at hente! Der findes nemlig et hav af forskellige metoder hvorpå du kan sikre dig en silkeblød og glat hud under armhulen, på stængerne eller ved bikinilinjen! Groft sagt er der nemlig to forskellige måder at fjerne uønsket hår på – enten ved at skære hårene af, eller ved at gå dybere ned i hårsækken og hive dem op fra roden (eller destruere hårsækkene). Uanset hvad du vælger, skal du selvfølgelig vælge noget som fungerer allerbedst for dig selv, og der er selvfølgelig også en masse fordele og ulemper ved de forskellige metoder. De to metoder som vi vil sætte fokus på nu er laserhårfjerning og hårfjerning ved hjælp af voks – altså en metode hvor man destruerer hårsækkene og en metode hvor man fjerne håret ved roden.

Hårfjerning laser

Permanent hårfjerning er blevet voldsomt populært de senere år, og det skyldes i høj grad at det er en meget effektiv behandling hvis du ønsker at komme helt af med håret. Laser hårfjerning foregår således, at din krop udsættes for laserstråler i de områder hvor at du ønsker at blive fri for hår, og når laserstrålerne rammer hårstråene går lyset ned i hårsækkene hvor det bliver omdannet til varme på omkring 70 grader. På den måde brændes hårsækkene og ødelægges så du ikke kan få nye hår. Det kræver dog et par behandlinger (omkring 6-8 behandlinger) da det kun er ca. 20% af dine hårsække som er aktive lige nu. Der skal ligeledes gå mellem 6 til 8 uger mellem hver behandling, så det er en længerevarende proces, men ikke desto mindre slipper du altså for indgroede hår og røde knopper ved hjælp af denne metode.

Hårfjerning med voks

Det smarte ved at bruge voks som middel mod hår er, at det er noget du både kan gøre derhjemme og hos en professionel. Ved at bruge voks river du alle dine hår ud og fordelen ved dette er, at når de vokser ud igen så er dine hår silkebløde og ikke stive og kradsende som hvis du bruger en skraber.

admin:
Related Post