X
    Categories: Blog

Tid til ny højttaler

Det har længe været i mine tanker, at ville investere i en ny højttaler. Det kan ikke vare længe før, vejret begynder at blive bedre. Hvis alt går efter planen og vejrguderne er med os, burde foråret stå lige for døren. Men det har man sagt før. Ikke desto mindre, er der ikke mange måneder til, man begynder, at kunne være udenfor igen. Jeg husker sidste sommer, overvejede jeg flere gange, at købe en trådløs højttaler jeg kunne tage med på stranden, eller på andre udflugter. I år har jeg tænkt mig, at gøre noget ved det. Men spørgsmålet er, hvor skal man købe sådan en højttaler. Der er efterhånden mange muligheder, det er blevet en tilpas populær gadget at have, så du købe trådløse højttalere overalt efterhånden. Det er ikke bare elektronikbutikker mere, men også supermarkeder, teleselskaber, legetøjsbutikker etc.

Jeg har været rundt i mange forskellige butikker efterhånden. Jeg har fundet ud af, at der er utrolig stor forskel på kvaliteten af højtalerne. Specielt i supermarkedet og legetøjsbutikker, er det ikke noget at råbe hurra for. Det skal dog tilføjes, at prisen selvfølgelig er overkommelig, hvilket også et parameter der betyder noget. Men jeg havde en klar forventning om, jeg ville have en god trådløs højttaler, hvorfor jeg også var parat til at smide ekstra penge efter det. De fleste elektronik butikker har stort udvalg. Dermed har de udvalg af både billige og dyre, såvel som ringe og god kvalitets trådløse højttalere. Det lader til der er størst efterspørgsel på billige trådløse højttalere, da det er dem der er klart flest af. Men lydkvaliteten følger ofte prisen jo.

Trådløse højttalere online

Jeg endte med, at søge online, da jeg ikke kunne finde noget, der levede op til mine forventninger i butikkerne. Nu tænker du måske, at det ikke giver mening, at handle højttalere online, da man ikke har mulighed for at høre lyden. Det er der selvfølgelig en rigtig god pointe i. Men jeg fandt onlineshoppen Hifi-Freaks, som har et kæmpe udvalg højttalere. Ydermere har de også et godt udvalg af kvalitets trådløse højttalere. Men for, at vende tilbage til bekymringen om at handle højttalere online, så kan du godt glemme det, hvis du handler hos Hifi-Freaks. De har nemlig, 30 dages fuld returret. Det vil sige, du har mulighed for, at prøve produkterne af derhjemme, efter du har købt. Hvis du f.eks. køber en trådløs højttaler og den ikke lever op til dine forventninger, har du altid mulighed for at returnere den. Det er ekstrem god service og giver ro i maven.

Det blev heldigvis ikke aktuelt for mig, at gøre brug af returretten. Jeg fandt en lækker højttaler fra Tibo, som levede fuldstændig op til, hvad den lovede. Jeg er meget overrasket over hvor meget lyd der kan komme ud af så lille en kasse.   

admin:
Related Post