X
    Categories: Blog

Flækket iPhone 7 skærm

Har du også smadret din iPhone 7 skærm? Så er du helt sikkert ikke den eneste, der har brug for reparation af iPhone 7 skærm. Der er snart flere iPhone værksteder i København end, der er supermarkeder. Det er der en god grund til. Der er efterspørgsel på værkstederne. Vi dansker er utroligt gode til, at smadre vores iPhones. Det hænger nok sammen med, vi har dem i hånden konstant. Om vi er på vej ned til metroen eller står i køen hos bagere, så har vi skabt et behov for, at tjekke vores iPhones. Når vi har dem i hænderne oftere øger det samtidig chancen for, at tabe dem. Endvidere er vi ofte uopmærksomme på vores omgivelser når vi har hovedet begravet i telefonen. Det medfører også flere uheld, hvor det kan ende med, en tabt og smadret iPhone.

Derfor grundet den store efterspørgsel, som er kommet for at blive, ser vi et stigende antal værksteder også. Men det stigende udvalg af værksteder, gør det svært for kunderne, at tage et valg. Jeg har derfor undersøgt sagen og fundet frem til det værksted i København, nærmere bestemt Valby, jeg vil anbefale. Hvis du skal have lavet reparation af iPhone 7 skærm, så er iRepair mit valg. Der er flere grunde til, de er mit foretrukne iPhone værksted. Først og fremmest kan du både få originale Apple skærme men også uoriginale kvalitets skærme, som en lidt billigere løsning. Udover Valby har de også en afdeling i Helsingør, hvor du kan indleveret din iPhone 7 til skærm skift. Ydermere har du også mulighed for, at sende din iPhone med posten. Hvilket betyder du ikke skal bruge tid på, at tage frem og tilbage for at indlevere og afhente din telefon.  

Den bedste løsning for dig

Der findes som sagt et kæmpestort udvalg af værksteder derude. Det handler selvfølgelig om, at finde det mest optimale for dig. Jeg forsøger bare, at hjælpe dig lidt på vej, ved at give dig en anbefaling på et værksted, hvor du med sikkerhed får god service til gode priser. Plus du har mulighed for selv at vælge om du vil indlevere din ødelagte iPhone 7 eller om du vil sende den med posten. Oven i har iRepair kun uddannede teknikere, hvilke vil sige din iPhone 7 skærm reparation er i gode hænder. Det kan også være du er en af de få, der ikke taber din iPhone 7, i så fald er jeg misundelig.

admin:
Related Post