X
    Categories: Blog

Den bedste rejse i 2017 var i Magaluf Mallorca

Det bliver ved med at være koldt. Jeg troede lige, at jeg kunne skifte til overgangsjakken, men så begyndte det at sne igen. I går sad jeg og drømte mig væk til de varme lande, og så kom jeg til at tænke på min rejse til Magaluf Mallorca i sommer. Hvis ikke du havde fornemmet det før, så kan jeg fortælle dig nu, at jeg har været mange steder verden over. Jeg har oplevet de mest eksotiske lande og områder. For mig er er ikke noget federe end at besøge lande med en helt anden kultur end Danmark. Jo længere væk kulturen er fra den danske, jo bedre. Min rejse til Magaluf Mallorca var dog den bedste tur, jeg var på i 2017. Nu skal jeg fortælle hvorfor.

Magaluf all inclusive

Vi var en gruppe venner, der helt spontant en dag begyndte at se på Magaluf rejser på nettet. Vi fandt hurtigt en masse gode tilbud på Magaluf rejser, som indebar rejser til Magaluf all inclusive. Normalt er jeg ikke til rejser med all inclusive. Jeg vil hellere jage min egen mad, end jeg vil dovne den af på den måde. Det er ikke engang løgn. Det er kun fordi, vi alligevel taler rejser til Magaluf, at jeg gik med til Magaluf all inclusive. Temaet for vores rejse var måske ikke helt, som jeg er vant til. Det betyder nu ikke, at det ikke var en af de fedeste rejser, jeg har oplevet. Det er nok også meget sundt at komme ud af sin “jo længere væk jo bedre” comfort zone.

Et Magaluf party ud over det sædvanlige

Hvor jeg er vant til ferier, der handler om at opleve så meget som overhovedet muligt, så var vores rejse til Magaluf Mallorca lidt anderledes. Selvfølgelig var det en charterrejse, som rejser til Mallorca normalt er. Til gengæld havde rejsen et lidt andet tema. Mine venner og jeg havde bestilt en uges ferie hos Uptours, der arrangerer ungdomsrejser. Temaet var altså ganske enkelt fest og ballade. Ferien i Magaluf Mallorca bød på det vildeste Magaluf party hver eneste dag, hele ugen. Hver dag besøgte vi en ny fest. Det kunne både være på hotellet eller på en af de lokale strande. Der var cocktails over det hele, og det var faktisk virkelig morsomt! Det betyder virkelig ingenting, hvor man er henne, hvis bare man er sammen med de rigtige mennesker. Når det så er sagt, så blev jeg faktisk positivt overrasket over Magluf Mallorca. Det er ikke en helt skidt feriedestination.

Måske tager jeg til Magaluf Mallorca igen

Jeg kunne godt forestille mig at tage til Magaluf Mallorca igen. Hvis jeg gør det, skal det dog være sammen med venner og ikke alene eller med familien. Jeg bliver aldrig fan af charterrejser, og det kan Magaluf Mallorca trods alt ikke ændre på. Til gengæld er Mallorca en virkelig dejlig ø, og den byder på en masse gode fester, uden det bliver for meget. Skal jeg til Magaluf Mallorca igen, bliver det altså nok på endnu en ungdomsrejse.

admin:
Related Post