X
    Categories: Blog

Parajumpers jakker der redder liv

Det er kommet bag på mange, at marts måned har været så kold. Vi er flere, der venter utålmodigt på, at foråret skal komme. Personligt kan jeg slet ikke vente. Jeg tror slet ikke, at jeg var kommet igennem februar og marts måned, hvis det ikke havde været for min utroligt varme vinterjakke. For mig kan Parajumpers jakker redde liv, og selvom det er med en mindre overdrivelse i denne sammenhæng, så er det faktisk et faktum. Nu skal jeg fortælle hvorfor.

Parajumpers Long Bear – et sandt vidunder

Jeg har haft et par forskellige Parajumpers jakker igennem årene. Den varmeste og ultimativt bedste er min Parajumpers Long Bear parka med 90% dun og 10% fjer. Selvom jeg var meget imod det, så har jeg brugt den i år, og jeg har været SÅ taknemmelig for den. Mine venner og omgivelser har været ret så misundelige på mig, når de næsten har fjosset ihjel, mens jeg har hygget mig på vores gåture. Normalt ville jeg have dårlig samvittighed, men jeg har ikke villet af med min Parajumpers jakke. Den har gjort vinteren udholdelig for mig.

Til jer derude, der fryser: Lad være med at købe en ny, billig vinterjakke hvert år. Se det som en investering at købe en Parajumpers jakke. Den koster lidt mere, men til gengæld holder den i mange år, og så holder den dig varm. Den kan slet ikke sammenlignes med alle de “vinterjakker”, du kan købe til lidt lavere priser. Hvis du køber en Parajumpers jakke, kan du overleve så mange frostgrader, at det ikke er til at forstå. Parajumpers Long Bear er muligvis den varmeste jakke, de har produceret indtil nu, så hvis du er i tvivl om hvilken model, du skal vælge, så er det denne.

Jeg har mine Parajumpers jakker med på mine ture rundt om jorden. De kan redde liv på kolde nætter, hvor du er nødt til at overnatte udendørs. Selv hvis du ikke er typen, der kan lide at sætte livet på spil på dine rejser, så vil du være disse særligt varme jakker taknemmelig. Med en sådan en jakke kommer du aldrig til at fryse.

Nu skifter jeg til overgangsjakken

Heldigvis er foråret så småt ved at melde sin ankomst (endelig), og vi kan smide vinterjakken inden længe. Selvom Parajumpers er kendt for deres utroligt varme vinterjakker, så laver de også overgangsjakker, og jeg har netop bestilt en ny overgangsjakke på nettet. Jeg satser stærkt på, at når jakken kommer, så er det forår. Hvis ikke jeg er så heldig, så må jeg jo holde fast i vinterjakken lidt endnu. Der er jo heller ingen grund til at skifte jakke og fryse for tidligt, når man nemt kan holde sig varm med sin Parajumpers jakke.

admin:
Related Post