X
    Categories: Blog

Party i Sunny Beach

Sunny Beach i Bulgarien, er efterhånden blevet rejsedestinationen, alle unge skal have prøvet, på et eller andet tidspunkt i deres liv. Der er ingen tvivl om, når man snakker ungdomsrejser, så har Sunny Beach fået legendestatus. Der er mange andre forskellige byer rundt om i verden, der også tilbyder lignende ferier, men de har ikke det ry, som Sunny Beach har. Verdens party hovedstad, som det også bliver kaldt. Det er uden tvivl det mest populære rejsemål, for unge i dag.

Er i en flok venner, drenge, piger eller måske blandede, der gerne vil sydpå og feste til sommer, så rejs til Sunny Beach. Du er garanteret en ferie, med fest og farver. Fra start juni til midt august, er hele byen proppet, med unge der kun er kommet for én ting, at have en kæmpe fest. En anden ting der taler for, at vælge Bulgarien er, det er relativt billigt at rejse derned. Ihvertfald sammenlignet med andre lande, i Europa. Du er også garanteret sol og sommer, hvis du rejser derned i højsæsonen. Det regner ufatteligt sjældent dernede og varmegraderne ligger stødt på de 30. Det er usædvanligt, at det bliver meget mere end 30 grader, hvilket passer langt de fleste godt. Tror alle sammen vi kender følelsen, af varmen kan blive for meget. Hvis du så oven i har tømmermænd efter, at have festet hele natten i Bulgariens natteliv, sætter du helt sikkert pris på, det ikke er 40 grader.

Afbudsrejser til Sunny Beach

Det kan også ske, i sidder sammen med vennerne eller veninderne en sommeraften midt i juni og brokker jeg over den danske sommer. Det er bestemt ikke noget utænkeligt scenarie. Så begynder man, at sidde og drømme sig væk til syden og de varmere himmelstrøg i Bulgarien. Er man i den situation, kan det godt betale sig, at klikke forbi DUF-rejser’s hjemmeside. De har ofte et stort udvalg, af billige afbudsrejser til party i Sunny Beach. Du kan faktisk være så heldig, der også følger all inclusive med oven i prisen. Så begynder det lige pludselig, at blive sjovt.

Jeg har haft stor succes med, at kigge efter afbudsrejser til Sunny beach. Det er ofte noget der opstår spontant, i et lignende tilfælde jeg beskrev før, hvor den danske sommer endnu engang skuffer. Man har måske været i den situation, man ikke har haft penge til, at bestille en rejse. Men det gode ved afbudsrejser er, du får dem til billige penge. Jeg vil anbefale, at holde øjne og øre åbne, for afbudsrejser til Sunny Beach til sommer. Det er også ofte lidt sjovere, at tage på ferie, når det er en spontan party tur. Vi kender alle det der, med spontane ting ofte er sjovere. Det kan være man sidder og kigger på 7-døgns prognosen og tænker, tag mig væk herfra. Så klikker du ind på DUF-rejsers hjemmeside og 3 dage efter ligger du ved poolen i Sunny beach. Så gik det lige fra, at være den værste sommer, til den bedste sommer.

admin:
Related Post