X
    Categories: Blog

Beauty Blender gør livet lettere for kvinder

Jeg har levet under en sten. I hvert fald når det kommer til makeup. Måske er jeg for rejselysten, men det burde jo kun øge mit kendskab til internationale produkter, og Beauty Blender stammer jo fra USA. I hvert fald har jeg aldrig været den store forbruger af makeup produkter. Nu er det så bare sådan, at jeg er vant til at have en smule farve fra alle mine rejser, og det gør godt for huden. Dog er det ved at være noget tid siden, jeg sidst har været af sted, og det kan ses på min hudfarve. Vi har jo ikke ligefrem haft fantastisk vejr i Danmark de sidste par måneder. Derfor er jeg altså bukket under for at gå med foundation, og jeg tror faktisk ikke, at det kun bliver en midlertidig løsning. Jeg har nemlig fundet ud af, at det kan være utroligt let at påføre, hvis man har den rigtige kosmetiksvamp. I mit tilfælde er det en Beauty Blender svamp.

Beauty Blender er en innovativ kosmetiksvamp

Ligesom en spade er en spade, troede jeg, at en makeupsvamp var en makeupsvamp. Jeg har dog fået øjnene op for, at der findes mange forskellige grader af kvalitet inden for makeupsvampe. Beauty Blender, for eksempel, er en kosmetiksvamp, der gør det langt lettere at lægge et pænt lag foundation. Den bliver større, når den bliver våd, og så er den dråbeformet. Aldrig har jeg haft det så nemt med at lægge foundation, og det er ikke længere en kamp for mig at få det lagt på til hverdag. Tænk at en helt almindelig Beauty Blender svamp kan ændre mit forhold til makeup.

Udover at makeuppen bliver lettere at påføre, suger Beauty Blender svampen kun vand til sig. Min foundation ligger altså kun i overfladen af svampen, så jeg bruger ikke længere en halv tube, hver gang jeg skal have det på. Det ser altså pænere ud på kontoen.

Foundation behøver ikke se unaturligt ud

Hovedårsagen, til at jeg ikke før har brugt foundation, er min skræk for at ligne en appelsin. Jeg lægger altid mærke til de kvinder, der har meget foundation på. Jeg synes, at det ser så frygteligt ud, når de ikke lige har fået det fordelt det ordentligt ud ved kæbelinjen. Ellers er deres ansigter helt orange, men deres hals er kridhvid. Med min nye Beauty Blender svamp får jeg dog altid fordelt min foundation ordentligt ud, og det er uden særligt meget besvær. Jeg har også valgt farvetonen meget omhyggeligt, men jeg kan ikke tage al æren. Det er min Beauty Blender svamp, der har gjort forskellen.

Det er helt utroligt at tænke på, at jeg først har fået øjnene op for Beauty Blender nu. Desværre må jeg erkende, at jeg efterhånden er blevet afhængig af foundation. Til gengæld gør det en enorm forskel for min selvtillid. Desuden ved jeg, at det altid vil se naturligt ud. Det sørger min Beauty Blender for.

admin:
Related Post