X
    Categories: Blog

Tid til at kigge på retreat rejser

Nu har jeg været på to ungdomsrejser inden for relativt kort tid, hvor temaet har været alkohol. Alkohol er ikke godt for nogen, og jeg er på vej ind i en god fase. Jeg vil være sund igen, og derfor skal jeg på udrensningskur. Det er dog meget sjovere at være på detox kur, når du kan gøre det til en rejse. Jeg skal rundt om jorden, uanset om jeg er på udrensningskur eller ej. Derfor kigger jeg nu på retreat rejser. Med retreat rejser kan jeg komme jorden rundt, mens jeg er på detox kur.

Alverdens retreat rejser

Power retreat på Sri Lanka, juice retreat i Marrakech… Der findes uendelige muligheder, som jeg ikke var klar over før nu. Jeg har aldrig overvejet at tage på retreat rejser, så derfor har jeg heller aldrig undersøgt mulighederne. Jeg har altid haft den holdning, at på rejser skal jeg opleve noget. Jeg skal opleve nye kulturer og se en masse seværdigheder. Nu er jeg blevet overbevist om, at jeg kan opleve lige så meget igennem retreat rejser. Hvorfor er det ikke et must at opleve indre ro i et andet land?

Rejser gør os lykkelige, fordi vi ved at lære andre kulturer bedre at kende, også lærer vores egen kultur bedre at kende. Efter jeg har været i Afrika har jeg lært at sætte pris på det, jeg har. Det er den følelse, en rejse bør give dig. Jeg tror nu bestemt også, at du kan få den følelse ved at tage på retreat rejser.

Retreat rejser har til formål at gøre dig klogere på dig selv og dit indre helbred. De kan gøre dig lykkelig, fordi du lærer dig selv bedre at kende. Du vil lære, hvordan du reagerer under pres, og du vil lære at styre dine reaktioner i fremtiden. Jeg planlægger at tage på retreat rejser, fordi jeg forventer, at de kan gøre en forskel for min personlige udvikling.

Jeg går på detox kur på Koh Samui

Jeg har haft enormt svært ved at vælge mellem de forskellige retreat rejser. Jeg vælger Koh Samui, for der har jeg aldrig været for. Jeg skal bo på et lækkert spahotel, hvor ejerne er spirituelle mennesker med en holistisk tankegang. Der skulle være en skøn og næsten uberørt natur i Kamalaya, og jeg kommer til at bo midt i junglen. Jeg får altså hjælp og motivation til at gennemføre min udrensning, samtidig med at jeg kan udforske junglen alt det, jeg vil.

Retreat rejser bør stå på bucket listen for alle mennesker i livet. De er for nyligt kommet på min bucket list, men der kommer de til at stå endnu. Jeg er nemlig ikke færdig med at tage på retreat rejser, efter jeg er kommet hjem. Jeg starter bare med Koh Samui.

admin:
Related Post