X
    Categories: Blog

Billig tandlæge København

Mange har det med tandlæger, som de har det med læger, man skifter ikke bare uden videre. Gennem årene opbygger man relationer til sin tandlæge og man føler sig tryg, når man kommer hos sin foretrukne klinik. Den store forskel på de to typer af læger er, at tandlægen skal du betale for, hvorimod lægen er gratis. Derfor er jeg også af den overbevisning, at selvom man opbygger stærke relationer, er man mere tilbøjelig til at skifte tandlæge end læge. Det kunne f.eks. være en faktor, som prisen der gjorde udslaget. Jeg er af den overbevisning, at mange er villige til, at skifte tandlæge, hvis de kan spare penge. Det var jeg i hvert fald og det har jeg ikke fortrudt et eneste sekund. Jeg fandt en billig tandlæge København, PLUS1 tandlægeklinik, hvilket fik mig til at overveje min nuværende tandlæge situation. Efterfølgende tog jeg beslutningen om at prøve, da jeg tænke det ikke kunne skade at prøve. Men som med alt andet, bliver man altid lidt skeptisk, når det er billigt. Det viste sig senere, at det var der ingen grund til, at være.

Jeg går normalt til tandlægen 2 gange om året som rutinecheck. Skulle der forekomme uforudsete akutte tandproblemer, kan det selvfølgelig godt blive til flere. Omvendt går jeg et helt år uden problemer, plejer jeg som regel at vente et år med at komme igen. Det er dog ikke altid jeg er så heldig. Som i nok kan høre, er jeg en ret flittig bruger af tandlæge, hvorfor jeg også kunne se muligheder i at skifte til billig tandlæge København.

Unik beliggenhed i København

Der er flere forskellige parametre der kendetegner en god tandlæge. Jeg har allerede nævnt prisen, den kan vi ikke komme uden om. Derefter er det meget forskelligt fra person til person, hvad der er vigtigt. Jeg synes personligt selv, at beliggenhed spiller en stor rolle. Det skal være nemt for mig, at komme til tandlægen. Heldigvis ligger PLUS1 tandlægeklinik i København, helt centralt. Den ligger kun små 5 minutters gå gang fra både bus og tog. Tandlægeklinikken ligger nemlig lige ved siden af Hovedbanegården. Så ikke nok med jeg har fundet en billig tandlæge København, så har jeg også fundet en klinik med helt perfekt beliggenhed. Hver dag til og fra arbejde, skifter jeg tog på Hovedbanegården, så det er faktisk på vejen for mig, hvilket er et kæmpe plus. Oveni når den nye metroen åbner på rådhuspladsen, kan jeg også komme dertil med metro nemt. Jeg vil påstå du ikke finder en billig tandlæge København, med bedre beliggenhed end PLUS1.

Overvældende oplevelse

Som sagt kan man godt tillade sig, at være en anelse skeptisk når noget er billigt. Det var jeg også da jeg skulle til mit først tandeftersyn hos PLUS1 i København. Men jeg skal love for de fik mig på andre tanker. Først og fremmest var klinikken helt ny. Helt nye lokaler, udstyr og personale. Det gav mig en virkelig god oplevelse. Først og fremmest skaber det en del tryghed, at man ved alt tandlægeudstyr er det nyeste på markedet. Ydermere, smittede de nye omgivelser af på medarbejderne humør, hvilket gjorde det til et yderst behageligt tandlæge besøg.

admin:
Related Post