X
    Categories: Blog

Få dit eget feriehus på Mallorca med 21-5

Er du typen der foretrækker, at have dit eget feriehus på Mallorca? Er du træt af at tage på charterferie med resten af Danmark og betale dyre domme for, at være omringet af turister dagen lang? Så kan jeg garantere dig, at 21-5’s feriebolig koncept er noget for dig. På deres hjemmeside http://www.21-5.dk/, kan du selv læse meget mere om det. Jeg er selv medejer, af feriehus på Mallorca igennem 21-5 og jeg er lykkelig for det. Hvis du altid godt har kunne tænke dig din helt egen feriebolig på Mallorca, for at tage et eksempel, men aldrig rigtigt har fået gjort noget ved det, så er 21-5 den mulighed du har ventet på.

Der kan være mange komplikationer ved, at have et feriehus på Mallorca. Med mindre du lejer huset ud, så står det tomt langt størstedelen af året. Der er også rigtig mange udgifter i det med tiden. En ting er købsprisen kan være dyr, men der er rigtig meget vedligeholdelse i at have et feriehus. Oven i det kommer der ejendomsskatter, forsikring og generel renovation. Men alle disse ting, skal du ikke bekymre dig om, når du køber dit feriehus gennem 21-5. Der er rigtig mange fordele ved, at have sit feriehus gennem 21-5, men den klar største fordel er, at du ikke bare ejer 1 feriehus med hele 5 af slagsen. Det kan godt lyde forvirrende, men du bliver meget klogere i dette blogindlæg.

Bliv medejer af 5 feriehuse i 5 forskellige lande

Hos 21-5 bliver du sammen med 20 andre familier, medejer af 5 forskellige feriehuse. Det fungere på den måde, at alle 21 familier køber en andel af de 5 feriehuse. Når man har købt sin andel, betaler man en fast månedlig ydelse, som bl.a. dækker alle de kedelige udgifter jeg snakkede om oven for. Men den helt store gevinst for dig er, at den andel du betaler som indskud er mindre end hvad én af boligerne koster alene. Det er derfor en god investering.

Det jeg personligt selv synes er det bedste ved 21-5’s feriehus koncept er, at du medejer 5 forskellige feriehuse rundt omkring. Det vil sige, du kan variere dine ferie som det passer dig. Jeg har venner, som har feriehus på Mallorca som de er super glade for. Problemet er bare man føler sig lidt tvunget til, at bruge sit feriehus, hver gang man rejser. Hvorimod med 21-5 kan du vælge mellem 5 forskellige destinationer, hver gang. Så hvis jeg en sommer har lyst til at rejse ned til mit feriehus på Mallorca, kan jeg det. Hvis jeg så året efter føler jeg gerne vil opleve noget andet, kan jeg vælge en af mine 4 andre feriehuse. Foruden Mallorca, har 21-5 feriehuse i flere af europas lækreste ferie lokationer, som Rom, Barcelona og Paris. Så der er med garanti noget for alle.

admin:
Related Post