X
    Categories: Blog

Underholdningen til firmafesten er sikret!

Jeg har lejet Sunny Cagara til vores firmajulefrokost og hvis I ikke ved hvem han er, kan i lige så godt Google ham med det samme! Han er simpelthen én af Danmarks bedste tryllekunstnere og jeg ved, at han med hundrede procents sikkerhed nok skal få sparket gang i alle de gamle tørvetrillere til silden og snapsen!

Han leverer selv de platteste jokes med et kækt smil og et lille tryllenummer, så alle kan være med fra starten af, og når han endelig har ordentligt fat, går han i gang med de helt store numre! Her hiver han folk op fra publikum, som ikke har lagt mærke til hvad han har sagt, men som alligevel er faldet i fælden, for de er påvirkede af det, idet de skal gætte forskellige tal, ord, osv. Det er fantastisk at se hvordan en tryllekunstner kan underholde ved at tage røven på folk med fuldt overlæg, når de endda godt ved og forventer det!

Jeg er sikker på at kollegerne til firmafesten nok skal elske underholdningen, selvom gennemsnitsalderen ligger langt over de 50, for hvem kan ikke lide tryllekunst som underholdning?

Normalt, er underholdningen til julefrokosten ikke særligt god, fordi det altid er Birthe nede fra Regnskab, der står for den. Derfor, består underholdningen altid af én eller anden Niel-Erik, der spiller harmonika og en Disk Jockey (ikke DJ!) der smider alle de hotteste 60’er- og 70’er hits på, så folk kan mindes deres unge dage – men nu er det slut!

Jeg nægter simpelthen at sidde 3 stive timer og høre på det gamle kedelige bras og mærke mine øjne tørre ind til rosiner.

Så nu, hvor underholdningen er sikret, kan det være at der også endelig kommer gang i selve firmafesten og drukken derude – jeg har nemlig også sørget for ekstra meget (og endnu stærkere) snaps i år, og julebajerne er også 1,5% stærkere end sidste år. Så lad os satse på at underholdningen til firmafesten slår benene væk under dem og sørger for at vi får en fest med gang i, som vi rent faktisk kan huske og snakke om længe efter.

Hvis du selv er frisk på at leje en tryllekunstner til din firmafest, kan jeg kun anbefale Sunny! Du kan se mere på hans hjemmeside her: https://www.sunnycagara.dk/underholdning-firmafest/

admin:
Related Post