X
    Categories: Blog

Nyt butiksinventar i butikken

Vi skal have moderniseret og renoveret hele butikken, for at kunne følge med tiden. Lokalerne er ved at se lidt slidte og brune ud. Det er ikke ligefrem særligt indbydende at sælge tøj til unge i – måske pensionister, der bare synes at det ligner de gode gamle lokaler, de købte tøj i da de var unge, men ikke unge!

Nå, men der skal i hvert fald købes nogle nye tøjstativer, for de gamle er både slidte, gamle og ikke særligt pladsoptimerede.

Tøjstativer af vandrør

Derfor er jeg begyndt at kigge mig omkring efter nogle nye, bedre tøjstativer, som gerne må have et lidt moderne, rustikt, vintage look, ligesom resten af butikken kommer til. Jeg har googlet mig frem til en del forskellige sider og billeder for at få inspiration til stilen for butikken, og jeg er faldet over en hel del spændende ideer. Blandt andet, at de nye tøjstativer skal være lavet af gamle vandrør. Det ser super fedt ud med gamle, sorte vandrør som tøjstativer, fordi det giver præcis det her rustikke, vintage look, som jeg leder efter til resten af butikken.

Tøjstativ på hjul

De nye tøjstativer skal selvfølgelig også have hjul på, så de ikke er så hammer svære at flytte rundt i butikken, når vi ændrer layoutet derinde.

Desuden, kan vi også udstille dem uden for butikken når vejret er til det, så vi kan vise tøjet frem f.eks. om sommeren. Det har altid været et hulens arbejde at skulle udstille tøjet udenfor om sommeren, fordi vi ikke før har haft tøjstativer med hjul på, så det altid har krævet 2 mand at stille det hele frem udenfor.

Andre møbler af vandrør

Det passer også helt perfekt med tøjstativerne af vandrør, for man kan nemlig også få masser af andre møbler lavet af vandrør inde på den side jeg har tænkt mig at bestille fra. De har nemlig et rigtigt fedt udvalg af udstillingsborde, lavet af gamle vandrør, som jeg rigtigt godt kunne tænke mig at bruge i butikken.

admin:
Related Post