X
    Categories: Blog

Undgå juleræset og køb firmajulegaver nu

Er du virksomhedsejer? Og har du mange medarbejdere ansat? Så kender du helt sikkert til det lettere stressende scenarie, når alle firmajulegaverne skal købes. Har du en tendens til at gå i fysiske butikker, så vil det helt sikkert besværliggøre juleindkøbene af firmajulegaver ved juletid. Det skyldes først og fremmest de logistiske udfordringer, mange oplever, når der skal købes mange gaver ind på én gang i en fysisk butik. Det er derimod langt nemmere at købe alle firmajulegaverne hos en webshop, så man undgår de fysiske butikkers juleræs.

Spar tid og penge ved at købe firmajulegaverne hos en webshop

Det er ikke for tidligt allerede her i maj at finde ud af, hvilke firmajulegaver man vil give til sine medarbejdere og kunder. Man kan eksempelvis besøge hjemmesiden: Julefabrikken.dk, hvor man i ro og mag kan undersøge udvalget af firmajulegaver dér. Udvalget spænder bredt. Man kan blandt andet finde bluetooth højttalere, Royal Copenhagen Mega Mussel skåle, kander, bænke, brætspil og meget andet.

Det smarte ved at købe alle firmajulegaverne hos en webshop er dels, at man sparer meget tid ved at købe alle firmajulegaverne på én gang. Derudover er der også penge at spare, fordi man springer et led i forsyningskæden over. Derfor er priserne næsten også altid lavere end i de fysiske butikker.  

Få dine medarbejdere til selv at vælge deres firmajulegave

Hos Julefabrikken har de en helt særlig, eksklusiv ordning, hvor den enkelte medarbejder selv kan vælge, hvilken julegave som vedkommende kunne tænke sig. Således er det ikke chefen, som bestemmer gaverne, og derfor undgår man også potentielle negative miner over en gave, som man måske ikke bryder sig om.

Gaverne er inddelt i forskellige priskategorier. Det betyder, at man som chef på forhånd kan aftale en priskategori, som der kan vælges firmajulegaver ud fra. Der findes noget for enhver smag. Hvis man også er på udkig efter nogle kundegaver, så er der også mange lækre fristelser i form af diverse søde sager. Julen er som bekendt en sød tid, og derfor er det altid lækkert at kunne give søde sager som gave.              

admin:
Related Post